Psoriáza na pokožke hlavy

Príspevok v téme: Psoriáza na pokožke hlavy
veronika

Ahojte,

mám nepríjemnú psoriázu na pokožke hlavy. Už asi 6 ložísk. V podstate to nevadí, keďže je to skryté pod vlasmi, ale neustále to svrbí a núti ma to škriabať si to a vznikajú tým veľké lupiny a rozdráždené ložiská.

Používala som hormonálne kvapky, ale lekárnička mi povedala, že to netreba preháňať, predsalen sú to hormóny do tela. Tie však zaberali po niekoľkých sekundách.

Počula som aj to, že tieto veci psoriázu len oddialia, resp. spomalia, ale pravú príčinu problémov mám hľadať v životnom štýle, strave a pod.

Viete mi poradiť, kde sa mám obzerať po príčinách?

nivalda

Tiez som mala loziska psoriazy v hlave, velmi neprijemne... zacala som pouzivat lopuchovy sampon, slovenska znacka ALPA, bezne dostupny v lekarni za 1,99. Pouzivam ho uz asi 4 roky, po mesiaci-dvoch mi psorka z hlavy zmizla uplne a doteraz som samponu verna..

saska2404

Neskusali ste nahodou nimbovu kozmetiku? Pocula som viacere pozitivne ohlasy, a taktiez vraj su ucinne aj pripravky z konope alebi nechtika lek....Na tejto stranke som nasla toho viac : -odkaz odstránený- - plet.mlieka, olej, sampon na vlasy, mydla, balzamy,atd. Nemate niekto konkretnu skusenost?

Dingo1

Nezúfaj.Môj syn má tiež psoriazu a našiel lekára ktorý nás neodiera.Objednal sa do štátnej nemocnice na Mickievičovej ul.Po rokoch platenia a zaručene účinných liekov,nerobíme nič.Nekupujeme žiadne lieky.Tento lekár u urobil krvné testy, poslal ho zubárovi a potom mu predpísal lieky.Za dva týždne fľaky zmizli.Never nijakým liečiteľom lebo všetci chcú len ne nás zarobiť.
Môj syn športuje,nefajčí ani nepije.Každý deň keď odíde z domu vyvetrám,pustí automat na vysávanie a podla okolností prezlečiem prádlo aby si mohol ľahnúť do čistej postele.Aj chlebík si sami pečieme aby sme vedeli z čoho.Jeme všetko čo nám chutí a žijeme v pohode.Sme len chudobní ľudia ale čistotní.Najlepšia je jablková,hroznová šťava,ľanové semienko a petržlenová voda.stačí ju prevariť,zemiakove placky s lanovým semienkom,šošovica,fazuľa,kapusta v akej koľvek podobe,halušky at´d.Hlavne odpočívať v čistej vode s trochou sody bicarbony alebo soli.Obyčajná biela plachta je to najlepšie.Hlavne pokoj lebo trochu pôstu nezaškodí.

paulljan

velice rád vám poskytnu informace o skvělé léčbě psoriázy , perfektní výsledky .Mám to na sobě vyzkoušené.
info -adresa odstránená-

nelinka2830

Danielkaaa,

prosím Ťa prišla Ti odomňa správa ? alebo nemáš nejaký mail, kde by som Ti mohla napísať ? Vďaka

olga43

Vyskúšaj biopulse salubre. Je to priam zázračný prípravok - ultrafiltrát, ktorý je extraktom z králičích kmeňových buniek. Na Slovensku nie príliš známy, ale je neuveriteľne účinný. Ja som mala obrovské problémy s lupienkou, skúsila som takmer všetko až som natrafila cez jedného kamaráta na biopulse. Kúra je veľmi drahá, tak som spočiatku váhala, ale nakoniec som si povedala, že kam už človek investuje ak nie do svojho zdravia. No výsledky a úspešnosť tejtro procedúry ma presvedčili a vôbec neľutujem. Je tomu už rok,čo som kúru absolvovala a môj stav je o 300% lepší ako pred tým :) Môžem len odporučiť. Ak je to vážne a trpíte ako ja,netreba sa odradiť cenou, lebo za zdravie sa to určite oplatí.

Slavomira KR

Ja odporúčam toto :

www.zdravieinak.sk

Cannabis zvláčňujúca a ošetrujúca masť. Bylinná masť s 28% konopného oleja obmedzuje výskyt suchých, drsných a šupinatých plôch, zlepšuje kvalitu precitlivenej a namáhanej pokožky so sklonom k vysychaniu. Obsahuje certifikovaný konopný bio olej, ktorý sa tradične využíva na svrbivú pokožku, k starostlivosti o atopickú pokožku a pri lupienke. Vďaka jemnému zloženiu na prírodnom základe je vhodný pre každodennú starostlivosť o všetky typy pokožky