najväčši slaboch na svete

Príspevok v téme: najväčši slaboch na svete
prekliata

Fakt neviem, netuším, kde robím chybu.....ste silná, sebavedomá, venujete sa kariére, posedíte s kamoškami na káve a absolútne neriešite žiadneho muža, žiadny vzťah a v hĺbke klamete samú seba, že je vám tak dobre...odmietate každého, akonáhle vycítite, že ide do tuhého, na jednej strane vám lichotí záujem mužov a na strane druhej o vzťahu nechce ani počuť, pretože si pamatate,ako to skončilo naposledy....až zase stretnete \"jeho\",ktory vas uplne opanta, roztopí vas ako cokoladu,aj ked sa spociatku zdrahate,ale poviete si, ved hadam nebudem mat cely zivot smolu, toto je mozno prave on, kto to mysli vazne a neche ma len do postele, na par chvil, vazi si ma ako cloveka, ako zenu...vy zase neviete triezvo uvažovať, stratíte rozum a robíte veci, ktore by ste predtým nikdy nerobili, vy, ta ,ktora urcovala, ta ktora kladla podmienky, ta ktora bola vzdy nad vecou, ktora pozna obe strany mince, ktora nie je naivna, pretoze ju zivot uz parkat prefackal...a ked roztvori ruky a tuzi lietat, presne v tej sekunde sa vsetko zlomi, otoci a vy ste zase na zaciatku, so zlomenym srdcom, ukrivdena, odhodena a nechapete...preco..som prekliata?

iriskaa

Prekliata, ľudia reagujú na to čo cítia, v prvom rade nájdi svoj stred, rovnováhu, váž si sama seba, skús sa zbaviť predsudkov/ bude to takto.../, očakávaní...Keď budeš v pohode- bez vnútorného zožierania, pritiahneš to, čo si zaslúžiš, takže mysli pozitívne o sebe i o druhých

buduci golem

ano, v podstate si
odmietala si muzov, ktori by ti dali viac, aby si prijala takeho, ktory za to nestoji-
do tejto situacie si sa dostala ty sama a to zamerne, tvoje minule ciny ta k tomu smerovali. ty si si ho vybrala.

lencok1

ide o to na koho narazis, nie vsetci su taki...prajem Ti aby si narazila na niekoho kto bude za to stat a aby si bola obozretna...

slaboch

...: velmi zle vztahy teraz zijeme, strasne ako by kazdy kazdeho chcel len vyuzit a tazit z neho a ked uz prestanes byt tvrda zena a zmenis sa na maznave maciatko, pohra sa s tebou ako s babikou a potom ti len oznami, ze vsetko myslel uprimne v nicom neklamal, ale to ,co bolo vcera uz neplati.

slaboch

lencok1:zacal si viac dovolovat, klamat, uz nemusel zhadzovat zeleznu oponu..pretoze vedel, co vsetko pre mna znamena.

...

Je to sucast zivota....prekliata asi niesi to oni su prekliaty ak ti nepravom ublizuju. No prave vcera sme sa bavili s kamoskou o jednom dobrom divcati. Co milovala a bola oklamana a dodnes splaca milovanemu pozicky aj jej rodicia. No je to krute ked je niekto svina. Ale to nezmenis a na trhu je fakt lenpar tych pravych .....tak to je mala sanca natrafit na toho praveho , ale da sa. A nakoniec za nikoho nemozes strcit ruku do ohna. Ostan verna sama sebe a je to normalne , ze sa deju taketo veci a to 1000com bez ohladu na pohlavie.