Tak toto stoji za precitanie!

ssia

emo stranky su v pohode...ved nie vsetci emaci sa rezu ako si to dospeli myslia. emaci su casto len ludia s velkym zmyslovym vnimanit sveta, velkymi emociani, ktori maju radi ruzovu a ciermu....proste normalni ludia, ktori vyjadruju city najavo a paci sa im isty styl(teda emo). nemusi to byt len o rezani. nemusi to vobec byt o rezani. takmer vobec to nie je o rezani. dokonca niektori emaci tvrdia, ze rezu sa len deti a emaci sa nerezu.

melancholy

ja by som tie stranky zakazala. aj emo stranky a fasisticke stranky. sloboda prejavu ma mat svoje hranice. hoci, na druhej strane, pred par rokmi by urcite zakazali punkove a heavymetalove stranky....no darmo, dnes sa tazko vyrasta, v komunizme sme predsa len boli chraneni od podobnych svinstiev...drogy, nasilie...

liana...323

Ty kokso, neuveriteľné.
Ja som mala po pôrode pri výške 170 cm, 65 kg. Sice som nebola tučná, ale tie faldy okolo brucha, veľký zadok, skrátka nič moc. V priebehu 4 mesiacov som schudla o 11 kg. Bola som šťastná, cítila som sa výborne, akurát mi bola stále zima - to ma vraj nezohrieval tuk :) A reakcie? Ty si schudla? No predtým si vyzerala lepšie. Nie si chorá? Si ako vyžla. Dobre vyzeráš, ale pred tým to bolo lepšie a pod. Skoro ma porazilo. Vôbec som nevyzerala dobre a už som sa tak ani necítila. A tak som si pribrala naspať 6 kg, teraz udržiavam, cítim sa fajn a konečne mám aj pozitívne ohlasy. A mylím, že anorexia je jediná choroba, ktorá mne nehrozí. Hrozne rada papkám... :)