zápach z úst

Príspevok v téme: zápach z úst
maja8

Dobrý deň
Chcela by som sa opýtať čo môže mojej 9 ročnej dcérke spôsobovať dosť silný zápach z úst. Zuby má v poriadku a aj dodržiava ústnu hygienu. Zápaly hrdla nemáva, len občas a so žalúdkom tiež nemá problém. Vie mi niekto poradiť ako zistiť príčinu toho čo jej spôsobuje zápach. Na akého lekára sa obrátiť keď nemá zdravotné problémy? Ďakujem za veštky odpovede.

RNG

GSE/citricidal/citrovital vyp[lachy dutin a ust potlacia infekcie. Teda ked je to v nosohltane.
Podobne aj koloidne striebro
......
Zaludocny zapach sa riesi kyselinami. To iste plati na na zapach sposobeny prienikom obsahu vrchnej casti tenkeho creva pod tlakom kvasnych plynov do zaludka.
Kvasenie a hnitie zacina totiz v zaludku pre nedostatok kyselin, ktore tieto procesy potlacia.Potom pokracuje v crevach, kde sa obsah zaludka spolu s rozmnozenymi kvasnymi a hnilobnymi kultirami posunie.

viva.viva

Mali sme nedávno taký istý problé. Mám 8 ročnú dcéru a tiež jej divne zapáchalo z úst. Podotýkam, že dodržuje ústnu hygienu. Aj keď sme boli u zubárky, tak zápach nezmizol. Teploty nemala ani žiadne iné príznaky. Nasadila som jej antibiotiká (Augmentin) a po týždni zápach prešiel. Myslím si, že príčinou boli dutiny, ale na vyšetrenie sme neboli. Ale hlavne, že to pominulo.

ddddd

nemusí to byť z hrdla, ešte horší zápach môže byť aj z nosných mandlí, a smrad prechádza cez pusinku...
treba ísť určite na vyšetrenie

nemáva často soplíky? alebo zapchatý noštek?

orgi

Aj ked nemusi mat zapal v hrdle, moze tam mat lozisko. Su tam bakterie a tie zapachaju. A mozno by nebolo odveci dat urobit podrobnu prehliadku zubov s rontgenom, ci nema lozisko pod nejakym zubom a sekret co odtial vyteka, moze smrdiet.