email ako prostriedok

Príspevok v téme: email ako prostriedok
majkazgurunu

co si myslite o tom, ked vam niekto napise dlhy email, kde vam podrobne vysvetli, co si o vas mysli, co citi k vam a ako vidi vas vztah?? Chcem nieco podobne napisat niekomu, sice ho nepoznam dlho, ale sme si dost blizki a nemame moznost sa casto stretavat. Bojim sa aby si nemyslel, ze je to trapne alebo smiesne...

rasto

majka, podla mna to je dobry sposob, a kludne to moze byt dlhsie, nemusi to byt len par viet (ale zase s mierou). vadit by mu mohlo jedine vtedy, ked ta nema rad alebo si mu lahostajna.

majkazgurunu

sokyna, co tym myslis že oni nie sú takí ako my?? To znamená, že mám email skrátiť na minimum aby pri tom náhodou nezaspal? Tak takto si to nepredstavujem a ked mu uz aj budem nieco pisat tak napisem uz vsetko co mam na srdci, inak to nema zmysel... a nemienim pisat nejake srdcervuce romany, ale takou formou, aby pochopil co si o nom a nasom vztahu myslim. Dufam, ze mu to nebude vadit.

sokyna

tak takýto menší problém som raz mala aj ja..som dlho rozmýšlala nad tým, či mu to mám napísať,ako mu to mám napísať, aby si nemyslel, že som buchnutá ako pubertiačka a tak..nakoniec som to skrátila na pár viet a bolo to o moc lepšie ako nejaký dlhý román, ktorý by chalana nudil..oni nie sú takí ako my!!