boli ma cele telo

Príspevok v téme: boli ma cele telo
i.zachova

Uz rok ma boli cele telo. Mam 45 rokov a kazdy den je pre mna velkym utrpenim. Boli ma kazdy klb, okrem chrbtice. Najhorsie je to na prstoch ruk a noh, potom chodidla, kolena, zapestia.... Prekonala som rakovinu prsnika(ranne stadium 3 roky)a operaciu maternice a vajecnikov (1 rok). Zaroven sa mi na jazyku asi pred rokom vytvoril flak, ktory mam na jednej celej polovici jazyka. Presla som zakladnymi vysetreniami krv+moc+vyter(negativne) Borelia na hranici + neurolog, reumatolog, ortoped. Nakoniec ma chcel obvodny lekar poslat k psychiatrovi a ponukol mi reflexnu masaz a masaz hlavy ???
Uzivala som pripravky na detoxikaciu a podporu imunity + Aloe. Poradte, prosim, dobreho diagnostika, alebo ak viete o niecom, co by mi mohlo pomoct.

Iva

lek

Zaujimalo by ma, aku liecbu ste dostala pre karcinom prsnika - len operaciu, alebo aj chemoterapiu, alebo dostavate este stale hormonalnu liecbu (Tamoxifen, alebo Femaru alebo Arimidex)?.U niektorych pacientiek sa po cht a potom pri hormonalnej liecbe vyskytuje tzv postchemoterapeuticky reumatizmus a prejavuje sa to tak, ako to popisujete.

irisska

Možno Vám to bude pripadať banálne, ale mohol by pre Vás byť užitočný rakytník rešetliakový- rakytníkový čaj.Finančne to nie je náročné,podporuje imunitu, čistí telo, tlmí bolesti.

i.zachova

Dakujem za reakciu.
Nechcem sa vyhnut ziadnej moznosti, ktora pomoze, ale fakt je ten, ze som sa na dost dlho financne vycerpala (akupunktura-ulavilo sa mi)a alternativna medicina je dost draha. Myslim, ze musi byt daky sposob zistit co mi je aj cez zmluvnych lekarov, len treba najst takeho lekara, ktory je schopny diagnostik a ma zaujem o cloveka, to je dnes problem...
Iv