Fajcenie?

Príspevok v téme: Fajcenie?
eliss

fajcenie.Nieco s cym sa stretavame kazd den. Ci uz u dospelych alebo u deti. Vsetkym je jasne ze cim dalej tak tym viec fajcie male deti. Aj moji spoluzici a spoluziacky fajcia. A to som iba deviatacka. Myslia si, ze je to IN. Aj ja som si to myslela a preto som si aj par krat zapalila. Jasne ze mi to nechutilo a zacala som sa dusit a kaslat. Nikdy som nevyfajcila celu cigaretu. Nepci sa mi to. Nechapem preco niektory ludia fajcia. Podla mna sa da aj stres nejako inak viriesit a nie len vafcenim alebo pitim. Ako nepoviem raz za cas ale denne krabicku alebo aj viac je podla mna naozaj vela. Co si o tom myslite? A co pasivne fajcenie? Napiste co si o tom myslite.

a este by som vam rada poradila jednu super stranku ktoru som objavila nahodou. To pre tych ktory fajcia.
www.kurakovaplice.cz
ceknite to je to fakt super....a napiste mi vase nazory....predsa...ste dospely:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D

Onyx

Club: ak sa ti táto téma nepáči, tak ju nerieš. Vidíš, že sem ľudia píšu, čiže asi ich to zaujalo..

Ja som fajčil osem rokov, od 15 do 23 rokov, no potom som zo dňa na deň prestal, lebo nikto neveril, že to dokážem. Teraz nefajčím 6 rokov a je to veľmi pohodlné. Ako finančne, tak časovo. A to, že je to úlet od práce, povinností, prípadne dobrá príležitosť na pokec riešim tak, že ja sám volám fajčiarov na cigaretu von. Síce sa divia, prečo ich volám, keď nefajčím, no mne sa ta "pauza" páči a nechcem o ňu prísť :)

jajka001_

fajcenie je hnusnééé :) som proti som proti som proti. ale aj tak som fajcila od 17. do 25. s rocnou pauzou. bolo to cisto ucelove. v spolocnosti bola ciga moj štít. vsetci fajcili. je to zamienka na pokec. je to zamienka ako odist z miestnosti. je to ulet od pravidiel.
vobec mi to nechutilo. uz nefajcim takmer pat rokov a ani po tom netuzim. lebo ked si aj zapalim, uz to nie je ono. chyba tam ten pocit ulavy. je to uz len hnusneeee :)

RNG

fajcenie je hnusny zvyk z davnej minulosti, ktory udrziavali propagandou vyrobcovia cigariet a na ktory nachytali aj mna v mladosti. Pre mna, ktory som mal velmi nizky tlak bola cigareta ako droga, co mi dodala energiu. Telo bolo otravene, zacalo sa branit a stupol mi tlak a zdanlivo som sa citil lepsie. Nastastie som sa toho zvyku zbavil(trvalo mi to niekolko rokov!) uz vyse pred 25 rokmi a dufam, ze sa mi pluca aspon trochu zregenerovali a telo precistilo od rakovinotvornych dechtov.
Teraz ked si chcem potlacit tlak hore(co uz nie je treba, lebo vekom mi trochu stupol do normalneho) pijem zeleny caj alebo pripadne ine caje obsahujuce alkaloidy popri uzitocnych antioxidantoch, dokonca adaptogenoch(guarana, zelena(neprazena) kava,zensen, jiaogulan...)

tajny

ale v dnešnej dobe je jedno či fajčite či nie ja nefajčim ale niekde v telke to bolo že ty čo nefajčia ich viac niči to čo vdychuju v spoločnosti ktora fajči......takže nefajčiari nato viac doplacaju

lyzicka

eliss: podla mna by sa na tuto temu malo hovorit. tebe nevadi, ked stojis na zastavke a niekto ta tak prijemne ofukne zavanom hnusneho cigaretoveho dymu? alebo takisto v restauraciach a baroch. do mnohych nechodim, (aj ked je tam pekne a varia dobre) prave preto, ze len co vojdem dnu, stipe ma nos z toho smradu a cela som potom zasmradena, vsetko oblecenie otrasne zapacha!!! a to nehovorim o poskodzovani zdravia... preco by sa mali obmedzovat nefajciari kvoli fajciarom? nemalo by to byt naopak? nech sa obmedzuju fajciari!!!

club

eliss
nepochopila som, preco si zalozila tuto temu? chces, aby Ti vsetci tu pisali, aka si ty rozumna, mudra, super a vsetky tie superlativa, len preto, ze tvoji spoluziaci fajcia a ty nie????? a ze fajciari su totalni hlupaci??? alebo o co ti tu ide? kto chce, precita si vsetky clanky na nete, co sa tyka fajcenia! kto chce, fajcit budea akto nechce, nech sa nezdrziava tam, kde sa fajci. mne osobne tiez prekaza fajcenie, som nefajciarka, ale to neznamena, ze tu budem davat mudre rady, resp. moralizovat. tak odporucam ti, kedze si nefajciarka a este decko, aby si sa venovala niecomu konstruktivnemu, napr. vzedlavaniu sa v cudzich jazykoch-nie, v cudzich zlozvykoch.

sasenka999

no tak ja mam 16 rokov..fajcit som zacala vo svojich 12-tich rokov co lutujem do teraz..zacala som koli tomu aby som vyzerala starsie a frajersky..ale po par mesiacoch som prestala lebo rodicia na to prisli a bolo zle...nefajcila som 9 mesiacov..a potom prisiel ten osudny den ked prisla z amnou kamaratka a powedala mi ci som to nahodou nezabudla..a zacala som zase.. zmenila som partiu kde secia fajcili a kedze som cela zapadnut tak som fajcila tiez...oni stale howorili ze maju abstaky ked nefajcia..tak som to howorila aj ja pritom som wedela ze to nieje prawda..no a ked som fajcila uz rok...stale som si myslela ze ja abstaky mat nebudem...ja prestanem kedykolwek budem chcet...rodicia to brali uz pohode..mohla som si zapalit doma kedykolwek..a ja som fajcenim dost schudla..a kedze som chcela pribrat a skusala som rozne metody a nic nezaberalo, tak som sa rozhodla ze prestanem fajcit,,ze ked som to dokazala wtedy na 9 mesiacow, dokazem to aj teraz..no bolo to strasne tazke..kamaratky ma narocky drazdili ze fajcili prredomnou..a ja som si zase zapalila...wydrzalo mi to 4 dni...nikdy som si nepomyslela ze ostanem zawisla na nikotine..hm bohuzial..keby sa dal cas wratit..dalej..skusala som prestat kazdy den no neslo to...kedze som uz potom pribrala 2 kila,,howorim si ze. ked sa mi to podarilo aj s fajcenim..nemusim prestat....az som sa jedneho dna dost nasrala..a prestala som..wecer prisla kamaratka a zas som si zaoalila...ale prisla som na ten sposob jak na to....to bola streda..nasledujuce 2 dni som nesla do skoly...bola som sama doma..lebo mama bola po porode w nemocnici a wybawila mi osprawedlnenku a ja som wedela ze keby idem do skoly a widim spoluziacky a setkych jak fajcia pred skolou tak by osm podlahla..tak som zostala doma teda.. prwy den som jedla len a len cokoladu..a pozerala cely den filmy...a na druhy den to bolo uz lahsie lebo som si stale opakowala ze ked som wydrzala jeden den tak wydrzim aj wiacej..a w tuto wetu som werila... isla som teda s kamoskou nefajciarkou do krcmy na kofolu a pozerala som sa na tych ludi jak fajcili...bolo to w pohode..na treti den som isla do krcmy s kamoskou ktora narocky predo mnou fajcila (to som jej ja prikazala..aby som odolala) a ja som jedla bebe kekse...a potom to uz islo same...teraz nefajcim uz 2 mesace...ale na disco som si zapalila..uz mi to wobec nechutilo..neuspokojowalo to moje potreby jak kedysi...somwelmi rada ze som s tymto skoncila...da sa zit aj zdrawsie no ne?