Vstupujem do bludného kruhu? "STOP"-kým je ešte čas...

Príspevok v téme: Vstupujem do bludného kruhu? "STOP"-kým je ešte čas...
stratená

Ahoj všetci.
Netuším ako začať ale skrátene...meriam 163cm a vážim 47kg. To je celkom normálne. Čo je však horšie, čoraz častejšie sa zamýšľam nad tým, že proste prestanem jesť a začnem mať konečne aspoň svoje telo pod kontrolou.Mám 16 ...o par mesiacov 17. Proste jedlo mi cez deň až tak veľmi nechýba. Čoraz častejšie jem menej a menej..VIEM! že mam tlste brucho, proste hnuuus tak čo budem pisať,,,a do stehien tiež začínam naberať,,,cvičiť sa mi neoplatí lebo zbytočne si len spevním nechcené svalstvo. Všímam že tu píšete čo jete na ranajky ..obed...atd...tak napisem aj ja svoj dnesny jedalnicek...
Ranajky:Croasant cokoladovy +caj
do obedu nic..na Obed:totalne maly kusok torty(akoze ochutnavka)potom som si dala tak kolo 16:00 cokoladku Deli..
večera-Dva pečené vajcia
A celé dni pijem čaj. Keď to zasýti malé deti tak preco nie aj mna?..da sa to..
V podstate mne sa ani nechce jest....A inak cez týžden Ranajky nemám , len čaj alebo kávu a potom na Obedy- mam v škole ale polievky nejem vôbec..a na obedy uz chodit nebudem som sa odhlasila.- dôvod?nechce sa mi...a na večere mam kedy ako ..niekedy nič a niekedy zjem fajnu slaninu alebo vypijem kávu a učim sa do noci...taak co si o tom myslite?

43

stratena,ty sa vlastne bojis priberania,dobre som to pochopila?
ak ano,potom ja al e neachapem preco jes tolko sladkosti?ved to je logicke ,ze mas potom vysoky cholesterol a priberas do stehien a do brucha.
a že ti ine nechuti,tiež niet čudo,ved čokolada je ako droga,ak si na nu zvyknes ,musiš ju jednoducho mat.a ty chodis k lekarovi alebo od kial vieš že mas vysoky cholesterol?pišeš,ž esi vždy mala metabolizmus vynikajuci,ž esi mohla zjest co si chcela a nepribrala si.ale v tvojom veku si ved este len neni davno prestala rast a priberat.ak to mysliš važne,že si s tym nespokojna,da sa s tym niečo robit.len musiš aj niečo preto urobit .ja by som sa na tvojom mieste neobavala toho,že si pribrala dve kila,ale že mas vysoky choleserol v 17-ke a pri svojej vahe!!!

qwerty

stratená: nech robis co robis a jes, co jes, len neprestavaj jest...ja meriam tolko co ty, a tiez som si pri 47 kg hovorila, ze mne vlastne ani jest netreba lebo ja vlastne hladna vobec nie som !!! a predsa JA NEMOZEM dostat taku hlupost ako anorexia, v ziadnom pripade. no a potom ked som sa pri 40 kg spamatala, ze ASI som to prepiskla, tak som si len priala, aby som NIKDY nezacala nad niecim takym ako hladovanie a nejedenie uvazovat. preco? znicila som si zivot. v kazdej oblasti. aha, a este sa neviem najest bez vycitiek. ja len tolko. len nechcem, aby si sa tam dostala aj ty. ja som si tiez nic nechcela dlho pripustat,az kym som sa nedostala tam, kde som

pusate

alla,jasné,že je to z ppp,sak ked som mala anorexiu som celé dni lapela na kachloch a aj tak som bola ako cencúl...

nelly15

Aj u mňa sa to tak začalo...no ja som musela schudnúť potom sa mi to vymklo z ruky a bola som anorektička a teraz bohužial mám bulímiu....ozaj viacej papaj hlavne zeleninu a ovocie...

allla

uz ked sme pri tych koncatinach:D
v poslednej dobe mam stale ladove prsty a popritom mi neje zima.Mamka si mysli ze od pocitaca ,ale ked pozeram tv tak su z nicoho nic ladove,ma to nieco spolocne s ppp??dakujem ak mi niekto odpovie:)

stratená

a sunshine , mam kamosku ktorá ma problemy pribrat a je neskutocne chuducka , behala po lekároch atd...ale papá privelmi vela,,teraz má 22 študuje na výške a každý je jej postavou očarený, čo jej akurát vadí má maliné prsia.

stratená

Jablonka
Ďakujem ja si to asi teraz napíšem všetky jedlá čo si napisala na papier a skusim si to pripraviť a zjesť. No a rodičia, nevidia to lebo spolu nejeme takže...ked ja som pri Pc oni jedia a ked pozeraju telku ja sa idem "najesť."Často chodím po zábavach takže keď prenocujem na cudzom mieste len si nieco malé kúpim a viac to neriešim, kým dôjdem domov je aj večer. Ale fakt ked sunshine napisala ze aj tie chlpky ..vcera som sa prave s kamoskou o tom rozpravala:D vravela ze na bruchu si holí chĺpky,(pod pupkom taka čiara , ved viete) ja to odmietam, takze vazne...budem sa snazit jest viac. A kalorie pocitat? to je to posledne co by som vo svojom zivote robila. Inak mam vysoký cholesterol.Len tak na margo.

stratená

TY HVIEZDIČKO!
pocuvaj ked sa nevies normalne vyjadrovat tak z tade radsej vypadni alebo sem vôbec nechod... snad aj ty raz budes mat problem s ktorym budes potrebovat pomôct a tak ta "odkuria" ostatny...budes sa citit skvele....to plati aj pre vsetkych ostatnych ktory sem maju chut davat hlupe prispevky typu nadavok a urážok.(Myslím že každá baba predsa vie čo ppp prinášajú- aké negatíva, ak sa z toho chce dostat tak vam predsa musi napisat priebeh!čo tu treba pisat ze mam ppp a zerem od rana do vecera? a vazim pri vyske 165cm 90kg?ved uvazujte logicky )

Tým normálnym len môžem poďakovat, že sa vôbec snazia pomôcť.