pomoc ten moj makeup

michell

Ja sice nepotrebujem vela na tvari zakrivat ide oto aby som vyzerala čo najprirodzenejšie.A kde maju zastupenie Zepter viem že im reklamu donedavna robila p Alena Heribanova.Ja som zo Zvolena.

mirka 23

michelle lizanka ti radí dobre. Margaret astor je príšerná značka (prepáč) takže preto ťa odradil make up. Tónovací krém ti nič nezakryje. Make upy od Max factor sú dobré, dýchajú a nebudeš mať masku, len si starostlivo vyber odtieň.
No ja som aj tak najspokojnejšia s Make upom z Zepteru, je prirodzený a aj výborne kryje. a volá sa to tónovací krém, ale kryje ako make up. A je aj lacnejší ako MF.

michell

Brigadujem takže nejake peniažky mam nvyše. Ale ja som viac zvedava na tonovacie kremy nieco lahke co ani nezbadať na tvari.

lizanka

ja som skusala rozne make-upy, ale jednoznacne najlepsi je Max Factor Lasting performance, ked ho vklepes prstami vyzera akoby si ho ani nemala a pritom dobre kryje. mam mastnu plet, takze staci len odsat vreckovkou a make-up drzi dalej. otazka je, ci si ho mozes dovolit

michell

Mala som odskušany kremovo-pudrovy makeup od margaret astor ale bol dost nepriedušny.Nesadol mi vyzerala som ako maska.Neviem velmi sa nevyznam nie som v kozmetike doma.Preto by som potrebovala radu,hlavne by som nechcela fixovat makeup pudrom.