ŠVOČ - Nežiadúce účinky HAK

Príspevok v téme: ŠVOČ - Nežiadúce účinky HAK
smajlo

Ahojte....neviem, či sa to sem presne hodí...ale robím ŠVOČ-ku (študentská vedecká odborná činnosť)na tému NEŽIADÚCE ÚČINKY HAK...a chcela by som poprosiť...či nemáte nejaké užitočné informácie, alebo nepoznáte nejaké dobré stránky na túto tému....ďakujem za odpovede a info.... :))

corny

lenze damian ma pravdu, ja som brala hak par rokov a musela som prestat, lebo mi z neho narastol dost velky nador na peceni-da sa nahnamatat volne ne bruchu,je jak kamen- (sice nastastie beningny) a aj niekolko hemangiomov a pecen mam chronicky poskodenu a mam len 23 rokov a doktorka mi potvrdila ze s velkou pravdepodobnostou to bolo z HAK,..keby som to predtym bola vedela,nikto ma na nic take neupozornil, naopak, vraj si nemam vsimat pribalovy letak :(((

baby

damian to co pises su bludy, mas dokazane ze to bolo z hak???? moja mamina nikdy nebrala hak, vzdy sa snazila zit zdravo a dnes??? rakovina hrubeho creva a metastazy mala aj na vajecniku a maternici... tak????

damian

Dalej, mam znamu, profesionalna zena (riaditelka nemocnice pri Londyne), ale tvrdohlava. Nikdy predtym nedala dopustit, ake su HAK dobre. Vystrihala ju prd HAK kamaratka. Zbytocne. Ma len 38 rokov a vazne problemi z srdcovocievnym systemom, NIK vraj nevie, z cohop a preco...

damian

...momentalne sa z celou silou snazim pomoct 25r dievcatu. Pred rokom mala kvoli rak. maternice hysterektomiu. Pred par niekolkymi tyzdnami sa objavili vazne MTS v panve, nadej ma podla onk. NULOVU. Co robume, o tom pisat nebudem. Dolezite je, ze posledne 3 roky pred ochorenim brala HAK.

orgi

Tak odporucam stranku www.nobel.sk
Tam su informacie o liekoch a tiez pribalove letaky. Tak v neziaducich uconkoch mas vselico.Vacsinou maju antikoncepcie podobne neziaduce...ale mozes ist od starsich typov po novsie typy a eliminacia neziaducich ucinkov.

smajlo

anketa bude v rámci švoč-ky...hľadám zatiaľ nejakú teóriu...niečo , na čom to celé môžem založiť...

orgi

ved urob nejaku anketu a chod na nejaku skolu...trebars ekonomicku..co ja viem:) na medicine baby antiku moc neberu:D