Tehotenstvo a hemoroidy

Príspevok v téme: Tehotenstvo a hemoroidy
quele

Ahojte. Potrebovala by som poradit. Som na konci 20tt. - (piaty mesiac)tehotenstva a objavili sa mi hemoroidy, asi pät vybezkov v okoli konecnika. Objavilo sa to len tak zo dna na den, bez toho aby som mala zapchu, alebo sa nejak namahala. Nikdy predtym som to nemala, tak ani neviem co s tym. Velmi ma to boli aj pocas dna. Zapchy nemavam casto, tak v tom problem nebude. Kupila som si Faktum gel, aplikujem si ho na noc, no nepomaha. Poradte mi prosim, tehulky alebo zeny po porode ktore ste s tym mali problem, ako ste to riesili? Dakujem.

ivankadok

najprv hemostop gel pocas tehotenstva a potom lekar a liecba, hemostop pomaha ale tlak pocas tehotenstva to zhorsuje tak potom treba lieky

hosaro

Moja manželka bola tehotná a presne toto isté mala v 6mesiaci
a velmi dobre jej pomohol rakytnikovy olej
Vyskúšaj

kikusik2

Mne ve tehotenstve pomohol hemostop gélik a po porode som hemoroidy doliečila aj tobolkami, ono to rýchlo prejde netreba mať strach, len to nepodceňovať :)

Livuška1

Ahojte baby,
mám 12 a moja kamoška tiež,
tvrdí že je tehotná, ako má menzes ale? Tvrdí že ju nabúchal jeden 18ročný. No teraz sa ani neukazuje ale podľa mňa ani brucho jej nerastie.
MôŽE TO BYŤ PRAVDA?

RenátaHann

Ahoj, dubová kôra mi síce uľavila od bolesti, ale za pár hodín to bolo možno ešte horšie. Známa mi odporučila anurex, ktorý si nemôžem vynachváliť. Veľmi rýchly účinok ma za chvíľu zbavil bolesti a pálenie, aplikovala som zhruba týždeň a je po probléme. Odporúčam.

lleilla

Urcite,zajtra sa spytaj na to svojho gynekologa,on ti najlepsie poradi,-no ja som vtedy s tym bola len u detskeho,kedze som mala 13,ale kedze si tehotna,a tehotnym mamickam sa tento problem casto vyskytne,urcite ti bude vediet tvoj gynekolog najlepsie poradit.

leila

ja s nou skusenost nemam,ale vraj pomaha-to,ci sa ti sliznica vrati do povodneho stavu zalezi,aky stupen mas-myslim,ze rozoznavame 5 stupnov hemoroidov a zatlacit sliznicu do konecnika sa da len pri tych prvych posiatocnych stadiach-ja by som tak ci tak zasla za doktorom,on ti najlepsie poradi aj ohladom vhodnych pripravkov pre teba aj ohladom vzathu hemoroidy-porod