DIPROSONE

RNG

pecivo su sacharidy, tak isto ryza aj zemiaky.
Maso, ryby akekolvek,vajcia, orechy akekolvek a zeleniny v akychkolvek formach su velmi nizke na sacharidy, to by malo byt tvoje jedlo aspon na tyzden spolu s tymi ostatnymi protiplesnovymi doplnkami. Zabudol som spomenut protiplesnovy caj z lapacha(1 lyzica do 1/2 litra vody,varit 20 minut, odstat niekolko hodin, zliat, nefiltrovat, ochutit trochu citronom alebo malicko nesladenej ovocnej stavy.)

RNG

nuz ja som mal aj kaprilicku kyselinu v obchodoch, kto iny ju moze mat neviem .Na GSE nahrada je citrovital(slabsia) alebo bol tu uvedeny priamo citricidal z anglickych zdrojov na internete, co sa zrejme da objednat v Europe.A to aj v kvapkach aj v tabletkach.

jancecka

a tá diéta, pečivo sa môže? a ryby, to trebárs môžu byť aj zavináče? Všetko od rýb? Aj treska? zelenina hociaká aj varená aj dusená aj surová? a k tej rybe čo? zemiaky? ryža? fúha, je to zložité čo nesmiem a čo hej

RNG

Janecka, kokosovy olej sa da pouzit do jediel, na varenie a podobne.
Ak neznesies kokosovu8 chut, zadovaz si aktivnu latku z neho kaprilovu kyselinu(caprilic acid) a ber 3x1 gram denne. Prichadza v polgramovych kapsuliach.
GSE tiez dochadza v kapsuliach, kde jedna kapsula obsahuje 12 az 15 kvapiek GSE, takze ked zoberies denne 3x1 az dve kapsule dostanes plno citricidalu a nemusis trpet jeho horku chut.
Na hrdlo ti to sice nepomoze v tejto forme velmi, ale na kandidu je to rovnako dobra forma dokonca este lepsia ako kvapky.
Bezsacharidova dieta sa da zvladnut par dni(tyzden- dva)tj zelenina, maso ryby orechy vajcia,(ciastocne aj syry,hlavne cerstve a biely jogurt(ja si vyrabam vlastny z mlieka doma) nesladeny.)
A na noc probiotika s jablkom, to je velmi dolezita cast protikandidovej kury, bez toho to nemoze byt ucinne.
.....
Ale ked si to neschopna vydrzat, tak ti zialbohu neviem pomoct.
Chemicke lieky to nevyriesia, len ciastocne potlacia a bude sa ti to vracat spat

jancecka

probiotiká užívam stále, kokosový olej mám ale nedokážem ho zjesť ako aj GSE mám,ale tiež ho nedokážem vypiť vo vode. Neviem prečo, diétu tiež nevzládnem. Takže nič?

RNG

Canesten(lotrimin, clotrimazole) je antifungalny prostriedok, tj pouziva sa proti plesniam a kvasnym infekciam.
betamethasone dipropionate=
= Diprosone; Diprolene je glukokortikosteroid, tj chemikalia potlacajuca symptomy zapalu(histaminova reakcia), nie pricinu zapalu.
Osobne ani jeden neodporucam, to nie je riesenie kandidazy.
Kandidu treba vyhubit najprv v crevach a nasadit tam dobre probiotika, ktore sa postaraju o vyrobu dostatocneho mnozstva antifungalnych latok, ktore potom telo pouzije aj na inych miestak. Kremovanie zvrchu na miestach len zmierni priznaky, pripadne miestne znici nakazu, ktora sa ale kvoli hlavnemu zdroju v tele(creva) znova a znova objavi spat.
Navody ako,likvidovat ucinne kandidazu som uviedol v roznych temach(kandida, vytoky...)
Zasada je nizkosacharidova dieta bohata na kokosovy olej, s doplnkami oreganoveho oleja, roztoku GSE a hromadou vlaknin.No a saomozrejme probiotika na noc s jablkom.
Candidu treba vyhladovat, co najviac oslabit, vymiest vlakninami a nahradit probiotikami v crevach.