rakovinapluc

Príspevok v téme: rakovinapluc
zdenka

prosim rng o radu alebo inych dobrych ludi ktori maju skusenosti moj manzel uz ma dva roky rakovinu pluc teraz bral oziare aj chemo ma asi spalene hrdlo lebo nemoze poriadne prehltat je nieco na to nemoze ani jest ani pit prosim poradte aj zle vysledky krvy ma je este nieco co dokaze pomost dakujem zdenka

damian

Zdenka, manzel nech klokta vodu (najlepsie injekcnu alebo destilovanu) zo sodou (co najsilnejsia koncentracia). Ak moze, nech aj pije (mensiu koncentraciu).

Taktiez vyborna vec je kloktat a pit vlastny moc!!!

Aj soda aj moc maju vyznamny efekt aj na samotnu rakovinu pluc, nielen na popaleniny.

eee

ide o reakciu na ožiare hrudníka-niektorým pacientom pomáha anacid.Často dochádza k sťaženému prehĺtaniu a neskôr aj k zabiehaniu hlavne tekutých jedál!Žial,ťažko radiť,videla som aj aloe piť a nepomohlo,....Dôležitá je psichika,hlavne pomaly a skludom prehĺtať

zdeka

dakujem aloe aj vsetkym ludom aj rng ktori mi radia a takto pomahaju je to pre mna velka opora lebo ja nemam nikoho komu okrem lekarov a vas bi som mohla o radu poziadat este raz vam vsetkym dakujem moc zdenka

soska

môj manžel mal tiež rakovinu, ale lymf. uzlín. chcela som ti len poradiť, že čo sa týka tej krvi, neviem aké má problémy, ale moj manžel mal eiž problém s tm, že mal málonejakých krviniek, a vtedy mu nemohli dávať chemo, sama doktorka mu odporučila, každý deň 3-4 vlašské orechy. neverila som tomu, ale ono mu to naozaj pomáhalo, a pravidelne mohol dobrať chemo. dnes je 4 roky po liečbe a v poriadku, chvalabohu...držím palce a treba myslieť pozitívne...a veriť...

RNG

aloe___
Ten recept na vajecne skrupiny na mne prevadzala moja mama. Zialbohu, to nie je na rakovinu, len na zvysenie dodavky kalcia pre telo, tj kosti
Z skrupiny, co je kalcium carbonat(uhlicitan vapenaty) sa stane posobenim citrona vo vode dobre rozpustny calcium citrat.
Extrakt z celeho aloe(nie len vnutorny gel) je skor liecivy, hlavne ze obsahuje aj rozne enzymi, ale zialbohu je aj silne laxativny=prehana.
Ja by som zostal s prostriedkami klinicky ucinnymi na rakoviny, podla odporucania viacewrych lekarov, ktore sa sem snazim priniest(predtym aj do obchodov, dnes aspon radu...)
Naviac, ako som spomenul, nielen ze to mam od znamych lekarov, ale to mam viacnasobne osobne vyskusane, povacsine s uspechom, podotykam.
Co sa tyka rakoviny prostaty ta sa nesiri velmi a clovek s nou moze prezit aj vyse 20 rokov, takze operacie narobia viac obeti ako samotna rakovina prostaty.

aloe___

ahoj zdenka, maminka mala tiez rakovinu, najskor koze a po 9rokoch sa jej to prenieslo do pluc, mala tam uz nadory, tie jej vybrali a zacali sa jej robit metastazy. Ale trosku jej to spomalil taky recept - ak si ho mozes niekde zohnat, lebo ja ho neviem cely, ale viem, ze jeden recept bol ten, co das take tie biele vajicka (nie kupovane, to su specialne sliepky, niektori na dedine to bezne maju doma, skrupinka je biela) - tak tie namocis cele aj so skrupinou do citronovej stavy vymackanej z citronov a neviem,ci sa tam este pridavalo a to sa myslim nechalo 10 dni a normalne sa tam tie vajicka cele aj so skrupkou rozpustili. To sa precedilo, zmixovalo a pilo a to pomahalo spevnit pluca. Ale presny recept neviem, chcela som len pripomenut, keby ti vedel niekto blizsie poradit.
A dalsi recept vseobecne dobry aj pri rakovine, alebo len ako prevencia je zlysovat kaktus aloe vera (ale nie to, co predavaju niektore spolocnosti ako koncentrat, normalne si zozente väcsi kaktus aloe) a zlysoval sa na masovom mlynceku, ale je ho treba viac, mama mala cely kvetinac, lebo z toho je vela odpadu a malo stavy a to sa potom zmiesalo s vinom Bycia krv a neviem zas co vsetko tam ide a to sa pilo po duskoch rano a vecer. maminku to nezachranilo, bohuzial uz nie je medzi nami, ale ked sa jej prvykrat objavila rakovina v podobe znamienka, tak lekari cakali ze len par rokov pozije a zila dva-skoro trikrat tak dlho,ako jej oni tipovali, mama si zbierala taketo recepty z prirody a mala fakt medzicasom vyborne vysledky a to lekari hovorili o medicinskom zazraku. Casom sa to samozrejme zasa vratilo, ale aspon jej to predlzilo zivot, nechcem Ta teraz deptat, u niekoho je rakovina cely zivot a zije, musite verit, ze sa to zlepsi a hladat pomoc aj v prirode. Ja liecitelom a takym podobnym moc neverim, mama tomu verila aj chodievala po zelinkaroch a pod., ale mozno nieco na tom bude, ked nic nie, tak aspon sila vole, ze si ten clovek mysli, ze mu pomahaju a tym si vlastne sam pomaha, dobrymi myslienkami... Zdenka, mate tazky boj s tou pliagou,ale hore hlavu, kamaratkin otec ma uz tak strasne dlho rakovinu myslim prostaty a stale zije!! No ale s tym manzelom, ked nemoze prehltat - mixuj mu polievky a rob take stavy, aj to mama robila ale nie pre seba, ale pre otcovho bratranca, on mal rakovinu v ustach a nemohol nic iba riedke jest. Chudatko, rada by som Vam pomohla,ale fakt neviem ako, snad niekto pozna tie recepty a povie ti presne. Tak sa drzte, musis byt aj ty velmi silna, nezanedbavaj sa, lebo manzel ta potrebuje!!tak aby si ale cele zdravie svoje nezahodila pa

RNG

Premrv sa temou B-17 a desatoro, tam je aj plno inych navodov, hlavne rozne zmienky na stravovanie sa, enzymaticke cistenie tela a pouzitie B-17
Osobne poznam vyborne ucinky betaglukanov, gravioly, enzymatickeho cistenia a elagitaninu, specificky pri rakovine pluc.
Pomahaju aj rybacie oleje a silne antioxidanty vseobecne(extrakt z hroznovych semien, alfa lipoicka kyselina...)
Tiez selen(400 mcg), vitamin C(mnoho gramov),aloe vera na regeneraciu atd.

RNG

Ja len opakujem:
Astragalus 3x500 mg na zmiernenie poskodenia radiaciou
Beta glukany 3x400 mg na zvysenie poctu a aktivity nasej obrannej armady-bielych krviniek
Graviolu, caj z lyzice kazdodenne, potlaca rast a niekedy dokonca zabije rakovinne bunky(a zaroven hromadu mikrobov, treba po nej brat na noc probiotika)
Elagicku kyselinu(specialne na rakovinu pluc, 2x50 mg alebo 2xpol sialky malin(cerstve alebo mrazene), ktore musia byt rozslahane az na penu, lebo elagitanin sa nachadza v ich semienkach no a samozrejme 2-3 krat denne silne enzymi a enzymaticke zmesy.
Pripadne ak sa k nim, dostanes odmorit telo aspon jednou-dvoma flaskami tekutych zeolitov a 2x10 kvapiek Samenta alebo caju z l + lyzic vilcacory(una de gato, cats claw, macaci pazurik), tiez caj z lapacha(1 lyzicu varit 20+ MINUT POMALY ODSTAT NIEKOLKO HODIN, ZLIAT, NEFILTROVAT)
Niewkedy je rakovina sposobena krvnymi parazitmi, najme roznymi vyvojovymi formami cicavice pecenovej, ktore vylucuju karcinogenne latky.
Na to je dobry protiparazitny protokol dr Huldy Clark, za 20 dni je velka vacsina parazitov v tele znicena.
Mnohi parazitologovia su dnes nazoru, ze znacna cast rakovin a karcinogenneho zamorenia tela je prave sposobena roznymi parazitmi v tele, ci uz dobre znamymi crevnumi alebo malo znamymi svalovymi a organovymi a este menej znamymi krvnymi mikroparazitmi.