otazka pre manzelky

palominoo

Ano. Som prenho najdolezitejsim clovekom na svete. Dokonca mi povedal, ze varim stokrat lepsie ako jeho mamka 9vyborna kucharka), takze o jeho laske ku mne nepochybujem:)

liana...323

Vieš čo je veľmi dôležité všímať si trebárs hneď na začiatku vzťahu? Ako sa partner chová k matke. Tak sa bude aj neskôr k manželke (pozor, sú aj výnimky) Ak sa chová s úctou, bude sa chovať s úctou aj k partnerke. Alebo naopak. Napr. svagor vraj na matku zdvihol ruku (ale zevraj neudrel, neviem), a verte mi, že jeho ženu ma totálne v paži, absolútne si ju neváži. Môj muž, keď sa rozpráva s matkou, až mu zmäkne hlas. A verte, zatiaľ sa ku mne správa tiež s úctou. Takže možno by som to tragicky nebrala, treba len dávať pozor na extrémy.

bobika 1

nuž to je tak, mama mu bude vždy mamou a jedinou, kdežto žien može mať teoreticky veľa, ale zase o matkinu lásku sa nemusí tak snažiť...

den

Porovnat sa to neda..laska k matke je inak transformovana a prejavovana.Ale urcite nie tak, ako to bolo, ked bol dietatom, alebo slobodnym mladencom.Je tam skor prejav ucty.

Ja citim velku lasku ku mne, v pohladoch, prejavoch, slovach... a ked je nejaky problem medzi mnou a jeho mamou, tak stoji pri mne, lebo vidi, ze kto ma na vec lepsi pohlad a riesenie.Alebo ak je tam zaujatost z jej strany.