preecoo nam osud berie to co mame najradsej?!!!

Príspevok v téme: preecoo nam osud berie to co mame najradsej?!!!
matisek19

ahojte...bol som este maliinky teda 7mak na zakladke..a proste od malicky metalista...prestupil som na inu skolu nikoho som tam neopoznal..ale prvyden v skole mi hnedudrelo do oci jedno dievca-Mery..ani si nepametam ako ale stali sme sa naj kamaratmi a po 3mesiacoch tohjo co sme s apoznali sme sa dali dokopy...bola taktiez metalistka..v 9rocniku sme s partiou starsich kamaratov zalozili kapelu..ona vedela hrat na bicich+ uzasne speivat...neskor nas oboch prijali na gymko....ja som skoro v prvom rocniku prepadol ale ona...mala tazkopostihnutu sestru starala sa casto onu pretoze matku nemali davno..2krat dfo tyzdna chodila pomahat do domvoa dochodcov..4krat do tyzdna sme mali skusku kapely..a ona vsetko stihala vzdy bola ta naj a vsade...stale sa smiala uplne vesela holka..ale.. prisiel 29.maj2008..proste den ktori sa zdal uplne normalny..ked znicoho nic skolabovala v skole a viac sa neprebrala...dnes je tomu presne polroka co nas naveky opustila, dodnes je v skole velka kniha spomienok do ktorej uz napisal asi kazdy jeden clovek zo skoly ktori mal s nou hoci len minutkovu znamost..kazdemu chyba..minuly tyzden sme mali mat stuzkovu-nikto ju nechcel-mali sme len slavnostny obed spojeny s davanim stuziek a slavnostnou hymnou-piesnou ktoru mery este minuly rok naspievala na nasu stuzkovu,,,,1decembra by oslavila 18rokov...ale z jej smrtou sa nikto nezmieri...a co je na vsetkom najhorsie ze ani polroka po jej smrti lekari nedokazali zistit preco umrela:(

.........

matísek,je to zložité,nikdy na ňu nezabudneš a vždy to bude rovnako smutné.mala som kamaráta,poznali sme sa od 3 triedy zš,ako siedmaci sme spolu akože chodili,ale to bolo skor také kamaratstvo. mali sme spoločné záujmi a veľa času sme trávili spolu.bol skvelý a najlepšíkamarát akáho som mala.vedeli sme o sebe všetko,o svojich láskach...bol ku mne až tak uprimný,že mi to vadilo. mal byť mojim svedkom na svadbe,ale presne mesiac pred svadbou mal pracovný úraz,bol na mieste mrtvy. je to 13 rokov a ja som sa s tým dodnes nezmierila,myslím,že sa to ani nedá. treba to brať ako nezvratný fakt,spomínať len na to pekné a dúfať,že na teba dáva pozor a je s tebou stále. určite by nechcela ,aby si trpel.prajem ti veľa sily,drž sa!!!

nice

Matisek zivot prinasa aj taketo situacie. Aj ty potrebujes cas na to aby si sa zmieril s jej stratou. Zivot ti prinesie este krasne chvile a na Mary mozes spominat. Zial cas sa nijakym sposobom neda vratit spat a zivot nas nuti zit dalej. Je cas smutenia a cas radosti a tak sa to strieda zivotom. Odchod blizkeho cloveka nas meni a prinasa uvedomenie si , zesa mame pekne chovat k svojim najblizsim. Prajem ti do zivota vela lasky a aby si bol dobry clovek.