RNG!!!

Príspevok v téme: RNG!!!
tana22

ahoj ...neviem či si ma este pamataš, riesila som problem s padaním vlasov aj ked možem povedať, že čo si mi odporučil ten tvoj vyrobok nechcem menovať, tak mi to velmi pomohlo...no chcela by som sa ta opýtať, teraz som zistila, že som v 8týždni tehotenstva a neviem, či možem uživat nejaké vitamíny na vlasy ako su zinok, alebo viaderm. nemam čas teraz pred koncom roka ku lekarovi...chystam sa asi až o 2 týždne tak dovtedy neviem, či ich možem uživať. zinok beriem pravidelne už asi pol roka. a ozaj este medzi tým mi lekar zistil cystu 3,5cm na pravom vajecniku....ale nič mi s nou zatial nerobia, neviem nemôže nejako narušiť alebo poškodiť plod? neviem kde by som sa o tomto viac dočitala nikto mi nevie bližsie o tom povedať, tak sa s prosbou obraciam na teba, dakujem

RNG

nuz neviem, ja som mal zahnisane na nohe okolo nechtu a za niekolko dni aplikacie zmesi kokosoveho oleja, cukru a par kvapiek GSE mi to odpuchlo a hnis zmizol. Tj pracuje to zrejme aj transdermalne.
Samozrejme ked sa to otvori a vycisti, mozno sa to skor zahoji, ale neviem iste, lebo potom je tam poskodene rezom a vyskrabavanim plno tkaniva a to sa musi vyhojit.

farmaceutka

A co takto ten absces otvorit u chirurga a vycistit? Pokial sa to nevypusti a nevycisti, moze na to davat hocico a nezmizne to.

agata88

RNG, moja sefka ma poprosila, aby som sa opytala na jej problem. neviem presne diagnozu, ale na prste ako vychadza nechet ma uz niekolko rokov hnisavy opuch. ked sa jej to stalo, mozno pat rokov dozadu, bola u lekara, ten jej dal ATB, velmi silne a brala ich asi tri mesiace. odpuchovalo jej to a vytekal stale hnis. teda videla zlepsenie, ktore ale nekoncilo uplnym uzdravenim, jednoducho sa to vlieklo 3 mesiace, a kedze nechcela uzivat tie ATBdozivotne, tak ich vysadila, a prst ma stale v takom stave.pri nehtovom lozku napuchnuta hrca plna hnisu, ktory jej teraz uz nevyteka, jednoducho ho tam zrejme ma. neuziva nic, priklada tam tee tree olej, kadejake supky z ovocia....:) jednoducho, co jej kto poradi ale nic nezabera. inak, vyzera to ozaj nechutne, rada by som jej nejako poradila, ale kedze ma napada iba protivirusovy a bakt.propolis, co este neskusila a nema ho ako dostat, chcem sa opytat teba.
vdaka za tvoju odpoved.

RNG

ako som povedal, CLA je zakladna zivina a potrebuju ju aj babatka, bez ohladu co je napisane na navodoch od vyrobcov.
Navody su obvykle diktovane snahou predat co najviac a brzdene medickymi autoritami zadrzat co najviac doplnkov aby nekonkurovali chemickym liekom a neposkodzovali financne zaujmy zdravotneho priemyslu(tam patrie nielen lekari a ich zdruzenia, ale farmaceuticky priemysel, farmaceuti, nemocnicny priemysel a najviac uzitku z chorych ludi maju poistovne)

ajjatochcemb

rng...ja necakam zmenu vahy...mne by to nevadilo...ale hlavne cakam zmenu postavy...ze sa mi zmensi obvod pasu a postupne strati brucho...samozrejme ze s cvicenim....ale teoreticky mozem to uzivat v takom veku??? to je podstatne pre mna ci ano a ci nie a ci to pomoze ako som opisala...dik

RNG

CLA je konjugovana linoleicka kyselina, ktora sa machadza v prirode vselikde a povodne bola v mase, mlieku vajciach. Zialbohu pri intenzivnom farmarstve(tj krmnych zmesiach z bezne pestovanych obilnin a kukurice) sa nachadza mizivo malo.
CLA, podporuje v tele vytvaranie sa svalstva na ukor ukladania tuku. Takze doplnit si ten schodok=nedostatok v civilizovanej strave je rozumne pre kazdeho.
Jediny dobytok a hydina, ktore este obsahuju CLA v dostatocnom mnozstve su volne pasuce sa na nekultivovanych pastvinach.
To mas napr na Novom Zealande, kde prave z toho dovodu nenajdes tolko tlstych ludi, ako inde na svete.

Ale prosim, neslubuj si odrazu stratu vahy, ale len pozvolne mensie ukladanie tuku a viacej svalstva. Casto to vobec nezmeni vahu, len pomer medzi tukom a svalstvom.

ajjatochcemb

ahoj rng...ja sa chcem opytat ci mozem uzivat tablety na chudnutie...bio cla booster ci tak nejak sa volaju....mam 17 rokov...dakujej

RNG

delphia, normalne zjes asi 2000 +mg soli, v tejto dostanes o kus menej sodika a o 760+ mg viac draslika a to bez jedenia cokolvek extra.
Na take mnozstvo draslika by si musela zjest 2 banany, to mas extra kalorie.
A ta sol ta stoji relativne celkom malo. Neporovnatelne menej, nez ine zdroje draslika

RNG

chenelle, velmi lutujem ale viac straty ako niekolko milionov korun si pri mojom prijme dovolit nemozem. Musim nyslet aj na stare kolena, ktore uz teraz mam.