Sny

Príspevok v téme: Sny
suns

Snáď to patrí na toto fórum, takže:
Snívajú sa mi divné veci, ono sa to nedá popísať, vždy sú to nelogické obrazy, spojitosti, a hlavne, zo sna rozprávam, kričím, plačem.. Nechcem zo seba robiť prípad pre psychiatra (čo ani nie som:P ), občas ma to aj zobudí, nejaký zlý sen. Nemávam však nočné mory, nič ma neprenasleduje, iba sa mi občas sníva napr. o rozchode, nevere, bitke atď.. Raz sa smejem zo sna, občas rozprávam. Mám z toho divný pocit, pretože v snoch si človek prehráva zažité? Poradíte? Ďakujem

suns

diik kkkkkkkkkkkkkkkk, len ma to obcas znepokojuje, ze sa mi snivaju taketo blbosti. Ani by som si to nepamatala, ale ked som bola mesiac u priatela, ten sa trapil tym, ze som nad ranom vzdy plakala zo sna. Rychlo ma prebudzal a pytal sa, co sa mi stalo. Trapilo ho to... Ale stava sa to iba obcas. Na snare samozrejme neverim:) vyklad snov je velmi individualny:) ale dik za radu:)

kkkkkkkkkkkkkkk

Sny sú istou odpovedou tela na zážitky, pocity, city, môžu dokonca upozorňovať na rôzne choroby. Nemaj strach, sny väščinou nelogické a nevysvetliteľné, pretože zážitky sa ti v snoch popletú, pospájajú do iných súvislostí. Rozprávanie zo sne a všetko to čo si opísala však môže nasvedčovať tomu, že si psychicky nevyrovnaná a niečo ťa trápi.Môžýe to byť aj zo zlého fyzisckého zdravia alebo s toho že si sa jednoducho pred spaním prejedla, alebo si išla spať so zlou náladou. Ci si prípad pre psychiatra? Nie, ale môžeš zájsť za psychologom. Ten ti pomôže vedieť sa zrelaxovať pred spaním a pomôže ti aj z reálnym vysvetlením snov. Pozor snár je iba na zábavu, nevysvetluje sny, pretože každý človek je individuálny a všetko vníma inakšie.

dream

Aj ja mavam take vseliake sny. Napr. v zivote ma v poslednej dobe sklamalo, zradilo viac ludi. A teraz sa mi o nich sniva. Ja v tych snoch len placem a pytam sa ich preco mi to urobili a ti ludia bud na mna kricia, ze ma nenavidia a nech im dam pokoj alebo ma naopak utesuju, ze ma maju radi. Rano sa z toho zobudim taka vseliaka a cely den nad tym musim rozmyslat. Ale pocula som, ze sny su obrazom toho co sme prezili, alebo coho sa bojime, alebo po com tuzime.