bieliace pasty a ich účinok

Binna

Ahoj, ja mám myslím si, výbornú skúsenosť so zubnou pastou Splat, majú výborný rad na bielenie zubov, pozri si u nich na webe tu: splatslovakia.sk Cenovo sú tiež fajn.

ShaulaThalit

akimon007, aj ja používam Vademecum. Kupujeme ho už stále, či už White alebo Natural, je to jedno. Podľa mňa je to jedna z najlepších zubných pást, kt. sú a najlepšia zub. pasta, kt. som skúsila. Vrelo odporúčam.

sandra_

Lacalut white je veľmi dobrá. Ja som ju používala už zo zvyku asi 3 roky, zuby boli krásne biele, ale bohužiaľ sa to nemôže používať dlhodobo a to som nevedela. Nakoniec mi popraskala sklovina na 4 zuboch a teraz citim pri každom studenom alebo sladkom bolesť a zubarka mi povedala, že už s tým nič nenarobí a už aby som bieliace pasty nepoužívala.

dariinecka

baby bieliace pasty velmi demineralizuju sklovinu, a take tie signal pasty a pod. nemaju na zuby najlepsi vplyv, ja som dlho pouzivala bieliace pasty a trochu mi to znicilo sklovinu, co mi povedala zubarka. ked uz chcete bieliacu pastu, tak zainvestujte, lebo zubar vas v konecnom dosledku vyjide drahsie.

jefitto

Ja som minule v LIDL kúpil dajaku zubnú pastu za 34 :) a nepomohla. A s tým signalom white now to nie je okamžitý účinok. To je len chvíľu, že optický spôsobí belosť zubov. Po dajakej hodinke to pominie... Ale dlhším používaním to vybieli