chcem spat no nejde to!

anjelik9

ja som vždy prišla zo školy unavená tak som sa vždy hodila pod sprachu a tá ma vždy prebrala =) a spinkať budeš až večer =)

wrbba

skus v lekarni magne b6 stoji okolo 120 sk, je to magnezium a be vit,ale zabera to ak si dam cez den 2 a vecer 2 tak urcite zaspim.pomohla mi aj iste obdobie telka, pri nej zaspavam alebo si citat nieco velmi nudne

viva.viva

Mala som som dlhodobo take problémy...v prvom rade nemies spat poobede. Ak to nezaberie skus si kupit PERSEN Forte...to je na ukludnenie alebo zabehni k lekarke daj si nieco predpisat na spanie. Ja som normalne nespala 2 mesiace (psychicke vypatie) a zobrala som jeden STILOX a spala som ako babatko...7 hodin a rano som sa zobudila konecne vyspata a cerstvucka. Poruchy spanku sa mi zopakovali zasa asi o mesiac. Takze jedna tabletka za dlsie obdobiee ti neuskodi...len davaj pozor, aby si si na to nezvykala.....a este raz - nespi poobede!!!!

spanok

no, to nie je nic mimoriadne. takychto ludi je viac. mas zrejme predrazdenu nervovu sustavu. skusila si na noc pit medovkovy caj? ale ked si popoludni unavena, mala by si skocit k lekarke. mozes mat najroznejsie ochorenia: anemiu, stitnu zlazu, alebo aj nieco ovela horsie. s tym sa nesranduje, radsej bez k lekarke. je lepsie zistit, ze si fit, nez to zanedbat.