Žehlenie vlasov

Mobil

Vankusik12- ako ja som tu kefu este nemala ale tak teplo ako teplo cize urcite nici vlasy tak isto ako zehlicka. Ja si vlasy nezehlim a aj tak ich mam znicene. Fuck it

Vankusik12

Pravidelne zehlenie vlasy dost nici. Odporucam specialnu zehliacu kefu - ayo.sk . ja ju pouzivam uz druhy rok pravidelne a je k vlasom neporovnatelne setrnejsia.

sonka

aďka17... ańo, máš toho dosť, tak to používaj, ale nepreháňaj to s tými prípravkami. Napr. imy si vlasy šampónom, použi balzám a bezoplachovú kúru, inokedy vymeň masku za balzám a cez víkend, keDˇmáš čas potom na nasledujúce ráno, tak si mi vlasy šampňonom a na celú noc si urob zábal z olivového alebo kokosového oleja (votri olej končekmi prstov do vlasov, nie pokožky, zabaľ do fólie a potom do uteráka a choď spať, ráno po zobudení si vlasy len opláchni čistou vodou). Takže používaj tie prípravky, ale všetko s mierou.

Myslím, že by bolo lepšie, keby si mala rad prípravkov tej istej značky, ale keď nemáš, tak to až tak nevadí.

Ja som tiež to všetko používala, vlasy mám zničené, ale to asi kôli otrasnej žehličke (preto som si včera objednala novú a loepšiu). Ale rozmýšľam teraz, čo nei je zbytočné kupovať všetky tie masky a balzámy, či by nebolo lepšie kúpiť len 1 poriadny šampóm a 1 poriadnu masku od kaderníka a je to, vEď uvidím ako to bude s novou žehličkou, potom sa ešte rozhodnem, ale aj prípravky od kaderníka nie sú zlé.

aďka17

Ja som vždy skúšala rôzne šampóny a prípravky na vlasy, ešte pred tým ako som začala používať žehličku na vlasy. Vtedy mi dosť záležalo na super účese, pretože mi odstávali uši a musela som mať spustené vlasy, takže si to možno viete predstaviť, aké to mohlo byť pre mňa mať jemné vlnky na vlasoch, ktoré sa mne osobne nepáčia a nemohla som si ich ani zopnúť do copa. Takže jediná možnosť bola si zakúpiť žehličku. Kúpila som si žehličku a zároveň podstúpila operáciu :O)teraz sa už nestarám o ušká, pretože už sú v pohode, ale ako som spomínala, mám strach, že si zničím vlasy. Používam šampón ELSEVE s výťažkami z perál, ELSEVE kondicionér s výťažkami z perál a tiež ELSEVE masku s ošetrujúcou starostlivosťou a uhladzujúcim efektom. Popritom aj masku na zničené končeky. Síce moje končeky vlasov nie sú zničené ale to používam preventívne. Chcela by som si zakúpiť aj nejaký kokosový výťažok, ktorý mi už odporúčili, ale neviem, nie je toho už dosť? Ako sa hovorí, všetkého veľa škodí. Taktiež, čo som počula, tak ževraj dobré je používať jednu značku, nevadilo by to, kebyže som používala rôzne značky? Inač, ďakujem vám, že ste sa zapojili do diskusii :O)

zuzana12345

moja dcéra si žehlí vlasy každý deň.Má kvalitnú žehličku a tiež používa rôzne balzami.Pravidelne si podstriháva končeky vlasov a nevšimla som si že by ich mala poškodené.Chcem podotknúť že má dosť jemné vlasy. Ja ju používam tak 2 krát do mesiaca,mám oveľa kvalitnejšie vlasy aj hustejšie a všimla som si že ich mám dosť poškodené.Možno záleži aj na štruktúre vlasu

sonka

aďka17... aha, tka to je prístup personálu k zákazníkovi, chceš jedno a oni do teba hučia o druhom. Myslím, že si si mala stá´t za svojim a vziať tú, kt. si chcela ty, veď koniec koncov, platíš si za ňu ty, ale nič to. Tak ak kamoške vyhovuje, tak skús vyskúšať aj ty nejaké príprravky i keď to, že jej pomáhajú, neznamená, že musia aj tebe, dosť záleží aj o type vlasov, ale veď sk=us, veď čo.

aďka17

Ja mam žehličku na vlasy značky
ELMAX BWT - B54, ktorú mi poradili pri kúpe. Odporúčili mi ju, chcela som si vziať inú, podľa môjho názoru som im vravela, že si myslím, že je obyčajná, žeby som chcela nejakú z tých drahších, ale stále tvrdili svoje. Tak som si ju vzala. Túto žehličku má aj kamarátka a je s ňou spokojná. Nemá zničené vlasy, ale zase ona, používa oveľa viac vlasových prípravkov než ja.

sonka

A ešte segra má kvalitnú žehličku - philips, nepouž. žiadny prípravok a vlasy zničené nemá, tak najdôležitejšiu úlohu tu zohráva výber tej správnej žehličky.