Smrádok :*)

Príspevok v téme: Smrádok :*)
kolo

Ahojte. V poslednej dobe mám tak trochu nepríjemný problém. Hygienu dodržiavam tak, ako vždy, nenastali žiadne zmeny. Osprchujem sa a povedzme o 5 hodín budem masturbovať, samozrejme, že po každej masturbácii sa dôkladne neumyjem no a môj penis už po nejakých 2 hodinách vyludzuje značne nepríjemný zápach, niekedy sú náznaky cítiť aj bez masturbácie. Všetko je tak, ako aj predtým, no ten smrad prišiel len teraz, mimochodom cca. od času, čo spolu s priateľkou začíname sexuálne žiť..vie mi niekto poradiť čo to môže byť a ako to odstrániť?

ahoj123

joj ludia,tu uz ake prispevky pisete :D jeden lepsi ako druhy,aspon som sa dobre pobavila pred spanim....ze v pervole s aromou lucnych kvetov :D :D

muc

smrad kandel, ja mam pre teba riesenie! ak si nastudujes Pravidla slovenskeho pravopisu, urcite sa to odzrkadli aj na tvojej "arome" a postupne prestanes smrdiet. totizto to na hony smrdi tvoja hlupost a nevzdelanost.

KRUTA REALIT

FUJ NEVIEM SI PREDSTAVIT AKO NIEKTORE ZENY ROBIA ORALNY SEX MUZOVI , VED TEN SMRAD SA NEDA ZIADNO UMYT A ODSTRANIT , ANI KEBY SI HO SAVOM VYDRHOM ------FUUJ SMRADLAVY

smrad kandel

dobri den chcel bi som poradit co mam robit?
mam 17 rokov a neuveritelne smrdim:( neviem co mam uz robit pouzivam antiperspiranti,pouzivam aj gej homostop natieram si ho na rit,sprchujem sa kadí den a pri sprche pouzivam aj midlo ptroti bakteriam...no a proste nic nezabera smrdim stale...prejdem okolo cudzieho cloveka a asi 20cm predomou sa musi chytit za nos...vady mi to aj v skole...prosim vas pekne pomoztemy uz som s toho zufali.vopred dakujem.
riso.

maciatko

no kvasinky možeš mať aj od priateľky, a ona ich može od teba zasa chyťit spať, nemusi ta ani nic svrbiet, ci palit a mozes ich mat, aaa kvasinky nevznikaju tie jednoducho su...casto prenesene z konecnika (u zien najcasejsia pricina intimnych mykoz), skusk skocit za obvodnym a ten ti poradi co a ako, ak to su kvasinky preliecis sa (mozno opat tvoja priatelka), par dni bez sexu a budete mat pokoj:)

ivja

kolo
Ak mala priateľka kvasinky a nebol si preliečený aj ty, možno si ju znova spätne nakazil a ona pomašíruje ku gynekológovi.Dobré by bolo nejaké stery porobiť aj tebe a ty choď k urológovi

kolo

Ako to teda je? Hovorím, zápach cítim už pár hodín po umytí. Viem ako zapácha neumytý penis, ten môj súčasný stav resp. jeho aróma je iná, silnejšia, zvláštna. Inak ma však nič nebolí, nepáli ani nijak neobmedzuje, len ten zápach...can you help me?

crewettka

zuzana23 ty si asi riadna konzervativka... Mozem sa opytat ci ty vobec mas nejaky sexualny zivot? ty asi nikdy nemasturbujes,vsak? Baba nemusi byt hned nymfa, ked to na nu hocikedy pride...preboha... Z teba musi mat priatel velku radost :)))

kolo

Aká pekná konverzácia :-))
Išlo mi len a len o to, či to nieje nejaká choroba. Mimochodom, kvasinky mala prednedávnom priateľka a mozajka sa asi zapĺňa. Môžem to mať ja od nej, alebo ona odo mňa, alebo je to len náhoda? Ako vznikajú kvasinky?