Pichanie v kolene

Príspevok v téme: Pichanie v kolene
neukecanec

Mám problémik... Už asi tri dni ma pri našliapnutí na nohu alebo pri akejkoľkvek záťaži pichá v kolene a neviem z čoho..inak ho môžem aj skrčiť, ale pri úplnom vystretí ma to tiež trochu bolí... Známi mi povedali že to môže byť voda v kolene,ale nikde som sa neudrela,ale povedzte, ako sa to prejavuje? Nemôže to byť z preťaženia? ešte nikdy som to síce nemala, ale hrám na bicích a tam treba hlavne pravú nohu, a tá ma bolí, tak či to nemôže byť presilenie.. za odpovede ďakujem...

Anabbell

Prosím bolo by fajn keby mi niekto mohol poradit lebo už dlhšiu dobu mam problemi s kolenami. Mam 14 a robí mi to že niekedy keď si čupnem a potom idem vstavat tak ma tam zacne pekelne pichat. Ale ked stojim a ohnem nohu tak nic robi mi to aj ked idem hore schodmi alebo po kopci. Neviete mi nahodou poradit?

Malina95

Dobre je si pomastit koleno ibuprofenovym gelom alebo voltarenom taktiez octanova mast pomaha, dobre uwolnuje bolesti kolien alebo chrbtice tabletka Zapain (painkiller), glucozaminove gely su taktiez dobre.Moja mama mala roky tazke problemy s kolenami a viete co si na to davala uvarenu cibulu (ako obklad ) a fakt jej pomohlo.

Shifter1996

Ahojte. Pred vianocami som si omylom prisadol prst a zrazu mi na jednom mieste akoby navrela hrca. Moc som tomu nevenoval pozornosti, ale ked ani po 2-3 mesiacoch nesplasla, isiel som k obvodnej. tá si myslela, že je to len kozny útvar a dala mi na to masticku. Nepomohla. Poslala ma k ortopedovi, idem v piatok. Musim sa priznat, ze sa bojim... Je tu niekto kto mal podobnu skusenost ze by ma ukludnil? :)

Goalkeeper

Zdravim, som hokejovi brankar a tiez mam ten isty problem ale ja som mal už 2 razy potrhane vazy ... ale ked sa mi to stalo tak som mal take iste bolesti ako ty. Skus sa na neho postavit celou silou a pootocit do vnutornej alebo vonkajsej strany. ak ta to pichne ak su to vazy alebo priečny sval. PRvykrat sa mi to stalo uplne nahodou ked som isiel po schodoch s treningu len mi puklo a vaz bol v hajzlu. radsej by si mala ist k chirurgovi aby si vedela co s tym mas ... ja uz rok nemozem poriadne chytat lebo som si to poriadne nezahojil.

zzuzka

Ahojte neviete mi niečo poradiť?Už asi týždeň mi pri niektorých pohyboch pichá v kolene a aj v chrbtici.Neviem ,čo mám robiť a mám veľké obavy.Mám iba 17 a je to hrozné.Môže to byť z toho ,že som začala chodiť behávať a presilila som si koleno?Mám navštíviť lekára?Poraďte mi prosím.

klebetnica

Po úraze-pád z bicykla na ľavé koleno cítim
pri chodzi pichanie v podkolení 1krát mi vytiahli vodu 2krát sa nenachádzala dostala som len 1 obstrek koleno je stále
opuchnuté na rongene som bola len 1krát po úraze zistena bola artroza tretieho stupňa. Za odpovede dakujem.

***KaMcO***

ahojte mna tak isto boli koleno mam len 14 rokov a ma posledne 3 dni boli v podkoleni.Boli ma to aj ak sedem a idem sa postavit tak vtedy ma to pichne,ale boli ma to kusok aj pri chôdzi.ešte predtym som mal problem s AKOSTNICOU viete ja skačem do višky a tam potrebujem mat nohu v poriadku a to mi to komplikuje strašne ma to potom boli ked doskačem skok do vyšky ak mate nejaké riešenia prosim informujte ma je to premna dôležité