neviem co si mam mysliet

Príspevok v téme: neviem co si mam mysliet
anicka2

ahojte. asi to sem moc nepatri ale neviem kam by som to mohla napisat:) moj priatel je velmi spolocensky clovek, rad spoznava novych ludi, a raz mi povedal ze sa chce stretnut s dievcatom z netu,vraj cisto priatelsky a uistil ma ze ma lubi. ale aj tak neviem co si mam o tom mysliet? poprosim o vas nazor dakujem:)

reee

kup mu teplomer,mozno je chory:-)))ale vazne,podla mna to nie je pekne,aj ked nema ziadne vedlajsie umysly.je to dost sebecke.spytaj sa ho,ci nie je spokojny s tym,co ma doma.spoznavanie novych ludi mozno netreba az tak prehanat.

jajinka268

prosim ťa vysvetli mi ako môžeš nad takýmto niečim vôbec rozmýšlať - tebe to vôbec nebude vadiť že ty budeš sedieť doma a myslieť na neho zatiaľ čo on bude niekde vysedávať s nejakou ..... a ktovie čo ešte robiť!!?? a čo to máš vôbec za chalana - on nemá ani trochu chochmesu???? keď ťa naozaj ľúbi tak sa určite nepotrebuje stretnúť s nejakou inou!!! môj názor je že by si si ho mala lepšie oťuknúť!

m-p

majkelka: ja som si svojho chalana našla na azete a sme spolu rok a vôbec to neľutujem...jediný problém je vzdialenosť

majkelka

Uz z principu by som poslala kazdeho chlapa holdujucemu azetu a inym foram do haja. Mna podobne hovadiny drzali ako -nastku, teraz uz viem, ze typy, co tomuto holduju, nemaju uroven. A velmi sa cudujem aj babam, ktore si tymto sposobom hladaju partnera. Pre mna by bolo u novej polovicky zasadnou podmienkou, ze na azete nema ani konto. Niektorym to mozno pride prilis radikalne, ale viem, o com hovorim. Mala som to stastie, ze som takeho naozaj nasla a sme spolu uz tri roky :))

lenuliatko

az tak strasne ho zaujima holka z netu?preco ho zaujima?co ma malo kamosiek?dost nefer voci tebe.a drzost si dovolit nieco take.