cysty na vaječníkoch

Príspevok v téme: cysty na vaječníkoch
hajnesz

Ahojte! Vie mi niekto poradiť v téme cysty na vaječníkoh? Teraz som bola u gynekologyčky a povadala mi, že mám cystu na vaječníkoch, rozmer 10,5X6,5 mm. Bolo by treba operovať. Neviem ako to robia s takými rozmermi. Dostala som už injekiu, ale nepomohla. Máte dobré rady pre mňa? Homeopatické lieky alebo prírodné lieky(liečivé rastliny) nepomohli v tom aby zmenšovala cysta? Nemám skúsenosť! Poraďte! Ďakujem!

jankaaaaa :)

Ahoj...ja som mala cystu 4*7 cm a mala som uz byt operovana lebo tri mesiace s a s nou nic nedialo...povedali mi ze nad 5 cm sa to uz neda laparoskopicky, ze len normalne laparotomiou...zacali sa predoperacne vysetrenia a vtedy sa cysta asi zlakla a praskla a klesli aj onkomarkery...tak teraz len o mesiac na kontrolu na ultrazvuk a onkomarkery tak som zvedava...

RNG

nuz aj ja mam dobru spravu od moje svagrinej, mala viacej cyst a hrcky v prsiach, po 6 tyzdnoch brania silnych enzymov a zhruba 3 mesiacoch pouzivania jodovej tinktury, tiez v posledne tyzdne brala aj curcumin a vcera mi oznamila, ze vsetko kompletne zmizlo.
Raz uz pred rokmi s tym bojovala pitim stavy zo surovej cvikle, mrkvy a stonkoveho celeru s pridavkom byliny medovky(melissa oficinalis). Aj vtedy sa jej to podarilo odstranit, ale to trvalo dlhe mesiace.

usmev

hajnesz:priateľka môjho syna mala 6 cm cystu,raz už bola operovaná.Pomohli jej produkty čisto prírodné,cystu už vôbec nemá, po mesiaci sa začala zmenšovať až ju tam už gynekológ nenašiel.Cíti sa fajn.Brala Berry nectar,Bee Propolis, Lycium plus.Ak chceš vedioeť z akej spoločnosti boli a ako sa k nim dostať, klikni na moje meno.

RNG

teoreticky by ti ju kazda lekaren mohla namiesat, je to 45% alkoholu, 2 % jodu 2.5% KJ alebo Na J, ostatok voda.
Ja som mal 30 ml flasticky(600 kvapiek) v obchodoch, lebo som zistil ze mnohe lekarne uz nedrzia tu staru dobru jodovu tinkturu ale miesto toho ovela slabsiu(1% jodu)a drahsiu novu zluceninu, Povidon jodu

RNG

Inac 3x2 z toho madarskeho zdroja(US dovoz) je viac nez 3x10 Wobenzymov.

Na cistenie sa musia enzymi brat aspon hodinu pred jedlom a dobre zapit.

Na travenie sa beru s jedlom.

RNG

dragonfly, kelp dnes vyrabaju len v minitabletkach ktore obsahuju len 150 mcg jodu, aby sa nahodou neprekrocila ta stara denna odporucena davka z roku 1948. Ze japonci konzumuju V PRIEMERE 85 krat tolko a su zdracsi, hlavne maju velmi malo cyst a inych smetisk v tele je samoi o sebe dokazom potreby viac jodu, nez tych 150 mcg.
Preto som odporucil tu metodu dorucovania vacsich daviek jodu cez kozu z lacnej a ucinnej jodovej tinktury.
Kelpove minitabletky by si musela brat za hrst, aby si dosiahla aspon 1/5 toho, co dostavaju Japonci. A Jamieson nie je priam najlacnejsi zdroj....

dragonfly53

fajn, chapem, je mi to luto, prave ked som Vas natrafila, co sa da robit. ale predsa, kolko dni mam brat 3x10 a potom ako? jod mam tabl. od jamieson, to o tinkture som citala az po nakupe. tieto pripravky treba uzivat uz teraz stale? alebo prechodnu dobu. lebo ked si telo zvykne, potom mu nechybaju?
mozem po dobrati wobenzymu zacat s inym?

RNG

dragonfly, ja som uz zialbohu von z predaja. Ale viaceri tu spominali rozne zdroje enzymov, silnejsie ako wobenzyme, napr tento :
shop.builder.hu