Ako sa uvolnit

Príspevok v téme: Ako sa uvolnit
boriso1

Ahojte.
Mam celkom dost velky problem. Nedokažem sa pri sexe s partnerkou dostatocne
uvolnit a byt v "pohode". S toho potom vznika to že je sex pre mna boj o udrzanie erekcie
a nemyslím na nic ine len na to ako sa to zase pokazi. Najradsej by som jej
vyhovel vo vsetkom. ale akosi mi to nejde. Ale viaxc ma trapi to ze hoc si aj ja priznam
pred partnerkou problem ona si mysli ze ma nevzrusuje a co ej horsie ze ju nechcem...
Tak ak mate dakdo dajaký dobrý sposob ako sa co len trochu dostat do normalu poradte.
Sexualne som zil pred tým s dvomi partnerkami a vsetko bolo v pohode...Už som zufali...
prosim

boriso1

skusim s nou hovorit... mam pocit ze sa dostavam na kamen urazu.. vcera som vela premýslal. a asi mam naozaj strach ze ju sklamem. musim to dat dajako do poriadku... Ale myslim ze to asi uz nepojde :-( a pritahovat ma pritahuje. je velmi atraktivna... (teda pre mna)

triška

Ahoj boriso1...ja mám priateľa s tým istým problémom a tiež som reagovala na to ako tvoja priateľka,všetko je to však o dôvere a rozhovoroch.Dôveru píšeš ,že máte dobrú tak treba o tom komunikovať.Dať jej pocit istoty,že ťa priťahuje a vzrušuje.Ja som sa nakoniec vcítila do partnerovej pozície....tak som urobila všetko možné preto aby sa uvolnil....ono to je o tom ubezpečení,že sex není najpodstatnejší,že je to len doplnok niečoho o mnoho hlbšieho a nie nadarmo sa hovorí,že láska je liek na všetko.Dnes ani neviem čo som také urobila...v posteli asi len toľko,že som ho ľúbila a ľúbim ...a on mi povedal,že za všetko môžem len ja!!! Dnes vraj vďaka mne funguje normálne.On mal strach z toho ,že mňa sklame...treba vypnúť dostatočne dýchať a oddať sa dotykom a očiam-tie sú zrkadlom do duše.
Tak dúfam,že aj u vás láska zvíťazí a uzdraví :)

bla

keby pre to mala pochopenie a nejak sa to pokúsila napraviť či sa ťa pýtala ako si to ty rád spravíš..nech jej to ukážeš..
a nie hneď mať blbé reči, že ju nepriťahuješ

ale čo sa dá v tejto dobe od ľudí ešte čakať = (_._)

jarda

jj, robi mi oral a strasne sa mi to paci, ale aj tak sa pri tom neurobim, to by to musel robit asi polhodinu v kuse :D , a pri tych predoslych priatelkach si sa spravil? v com su ine nez tato ?

boriso1

No ona ho ma asi dva krat (teda ak sa dokazem uvolnit) Ja som to s alkoholom skusal raz... ale opili sme sa obaja pod obraz... hehe. to je tak ked clovek netrenuje... Ale u mna je pri sexe orgasmus tabu... Raz sa mi to podarilo pri oralnom sexe. Robi ti partner oral?

jarda

ahoj boriso1, no ja mam podobny problem, len mozno trochu mensi bo som baba... tiez sa neviem uplne uvolnit pri sexe i ked sa mi to strasne paci. riesim to tak ze sa opijem :)..nie zas nejako moc, tak akurat ze som uplne uvolnena. ale aj tak nedosiahnem orgazmus :( U vas je to ako s orgazmom?

boriso1

No nasa dvovera je dost velka. prekonali sme totiz dost problemov ktore nam narobil jej byvaly. (chcel ma dat vazne zabit) Bol som s toho uplne hotovy no prezili sme to a teraz sme spolu. Vsetko je super az na tuto moju vec. vcera mi urobila oral a len tak tak sa mi postvil. ale ako sa mi triasli ruky... (ako ked ti po nich lezu mravci..)

nikol22

Ahoj boriso, nehladaj problem v sebe ale vo Vas ved sexualny zivot dvoch ludi je len vysledkom ich dovery a porozumenia si hlasvne vo veciach mimo postele.Porozpravaj sa s pratelkou este raz a skus jej napr. pocas milovania hovorit o svojich problemoch, hlavne jej ale povedz ze je pre teba atraktivna a pritazliva a ze z tohto neprameni chyba, tak teda vela stasta.