Ktoré antidepresíva sú najlepšie?

Runa

Lieky berte, len ked je to fakt vážny stav ohrozujúci život, inak sa z toho chemického svinstva nikdy nedostanete, nejaké chvílkové melanchólie sú tisíckrát nič oproti pekelným absťákom pri odvykaní od liekov benzo typu Frontinu, Xanaxu, etc... ak však je vám fakt nanič a AD vám pomáhajú a život máte krajší tak ich kludne berte, ved život je aj tak plný utrpenia, problémov a nespravodlivosti tak prečo si ho neskrášliť na tú krátku a neistú chvílu ako život trvá... inak ako sledujem tak pozitívne ohlasy sú na Alventu, Trittico, Cipralex (ale časom sa z neho trasu ruky)

depresiia

Potvrdzujem, ked som mala depresiu bolo to ako peklo, peklo na zemi a ked som si ho predtym nevedela predstavit, tak teraz uz viem. Je to stav ked nemas kam pred nou ujst, je ti neustale zle, neustale. Nemozes vyjst medzi ludi, nemozes ist do skoly, ci do prace, prosto sa ti neda, nechuti ti jest, nemas naladu na nic, v hlave ti neustale huci a vobec neprichadza ziadne uvolnenie, cele dni. V noci nemozes spat a mas pocit, ze sa z toho vsetkeho uz zblaznis a nevydrzis takym sposobom uz ani hodinu dlhsie. Je to prosto choroba, ked si nedokazes rozkazat a teraz uz bude dobre, nedokazu ta uz rozveselit ani tie najlepsie udalosti v tvojom zivote, prosto nic... Beriem teraz Serlift mesiac a je mi dobre a ked mi este niekto zdravy povie, ze sa to da zvladnut bez liekov, tak sa mu len zasmejem do tvare.

martina l.

Murinka.. Volnopredajne antidepresiva??.. take neexistujuu.. ked ta chytajuu depresie.. zlee naalady.. tak treba zajst za kompetentnym doktorom, cize psychiatrom.. ten si ta vypocuje a zvaazi ake antidepresiva su pre teba vhodne.. ale v tvojom pripade asi nejde o depresiu ako taku.. Lebo kto ju mal a lieci sa na nu vie ake je to strasne sklucujuuce a neopisatelne hrozne.. Potvrdzujem z vlastnej skusenosti.. Casto ludia hovoria, ze "mam depku".. ale depresia je chorobny stav mysle.. ide o nerovnovahu serotoninu a noradrenalinu v mozgu.. ale co ti to tu vlastne rozpravam.. kto nezazil nevie.. ty mas len lahku melancholiu a smutnuu naaladu tak bud rada, ze to nie je depresia ako taka.. ale radsej zajdi k tomu doktorovi/ke.. nech ti predpiise nejakee lieciky.. aby sa ti to nejak nezhorsila a neupadla si do tazkej depresie lebo z toho by si sa liecila velmi dlho.. ako napr. ja.. vela stastia a kraasne slnecnee dniicky plnee len dobrej naladky.. =)

Ivka 1

Na depresiu je velmi dobre pit Aloe s pridavkom broskyn. Nazyvaju ho aj elixir
stastia. K tomu veceli pel v draze na
doplnenie energie. Je to na prirodnej baze bez vedlajsich skodlivych ucinkov.

mariaj

Volnopredajne lieciva i prirodne Ti poradia aj v lekarni.Na kazdeho plati nieco ine,Pomozu aj lieky od psychiatra,ale to je chemia.Ak z tohoto nic nezabera,je pricina niekde inde.Nevstrebavaju sa ziviny,zle travenie,chybaju vitaminy,mineraly.Niekedy je to moc tazke.musis len skusat