ach jaj...???

Príspevok v téme: ach jaj...???
jjjjj...

s priatelom sme spolu 4roky...kaydy byva ete u rodicov[...rodicia su vselijaky...] pred vyse polrokom sme sa rozhodli ze si postavime malulinky bungalov a budeme konecne sami. lenze samozrejme okolo toho jevybavovaciek nieco sa aj pohnoji...a nevyjde ako clovek ocakava...a zbytocne stracame drahocenny cas. to by ma ani netankovalo, len ide o to ..ja byvam s rodicmi v byte, kde by sme nemali surkomie. priatel v dome, tiez rodicmi, kde je to nanevydrzanie, tak sa toho sukromia vydam..vecna buzeracia, ponizovanie..nadavanie...a pravdupovediac ZA NIC...za to ze kazdemu vyhovie, nikdy nepovie nie, je to pre nich spina, egoista, ten co sa odvracia od rodiny...to je on.a ete sa chodi aj flakat..a to myslia MNA...v tom som vyslovila myslienku, ze znamy prenajima 1izb.bzt za 5.000..to je ete menej ako platime obaja do domacnosti.a boli by sme sami v klude na nikom zavisli...ale on nie..on sa len do noveho domu nastahuje...on nebude sa stahovat ako lastovicka..on to radsej doma vytrpi...a ete mi povedal ze som len sebec, ktory sa ce rzchlo rychlo niekam nastahovat...
ma niekto rovnaku skusenost ze co robit...uz ma niekedy napadaju take myslienky BUD ALEBO

dašenka

no prepáč, ja sa ti tu pokúšam vysvetliť, že už tu takáto téma bežala a ty hneď urážaš. môžeš byť rada, že som ti odpísala, ako vidím, nikto iný okrem mňa sa neunúval. tak si to hľadaj sama. veď čo by ti už zakomplexovaná mohla pomôcť!

jjjjj...

ozaj dasenka ked uz ta tu mam...s urcitostou mi budes vediet presne aj povedat rsp.napisat nazov tej temy...diky...

jjjjj...

cooo???....
ok... ty my ces povedat ze si taka zakomplexovana, ze tu uz travis par dni a poznas podrobny obsah kazdej temy, a nemas nic ine na robote ako sa ich ete aj ucit na spamat??
ale dik za tip, kuknem vyhladam...

dašenka

tak si pozri temy dozadu a najdes opisany presne tento pribeh. a prislo nan vela odpovedi. ak to naozaj nie si ty, tak budes prekvapena, podoba ako vajce vajcu. presny popis.

jjjjj...

pocuj neviem co si kto si...ale nesud priskoro...teray som to tu vygooglila nejake forum a napisala....ked nemas co neodpisuj...nik ti nedrzi noz pri krku

dašenka

počuj, veď ty už si tu o tomto písala, prečo zakladáš znova ďalšiu tému o tom istom? ľudia ti tam odpísali, tak sa z toho pouč a rieš to. my to tu nevyriešime.