co si otom myslyte???????????

Príspevok v téme: co si otom myslyte???????????
komarik

mam priatelku z ktorou som uz 1 rok pohlavny stik sme mali 3 mesiace potom ako sme zacali spolu chodit. ja ju lubim a viem dobre ze aj ona mna ale problem je vtom ze ked si spomeniem na jednu vec ktoru my tajila tak mam nanu nervi a mam 100 chuti ju nechat ale nemozem lebo ju mam moc rad Ide totiz oto ze som si myslel ze je panna aj som sa jej nato pytal a ona povedala ze je este panna ale ked sme sa milovali tak som zistil ze uz niekoho mala a vobec som nechapal ze preco my to tajila ale potom samy priznala ze spala zo zenatim muzom ale po case zmenila vipoved povedala ze sito urobila sama a tak prisla o panenstvo.Mna to velmy trapy lebo zdala sa byt taka ticha tak neviem ci jej mozem verit lebo keby si to urobila sama tak vedel by som sa ztim zmierit ale kebi spala zniekym tak to by ma trapilo aj vam sa to stalo??????????? co mam robit????

bla

ale niekto je založený skôr na úprimnosti..ja by som to tiež bral dosť zle ! jak jej má potom dôverovať keď mu klame a už len v tomto prípade 3x a to išlo len o jednu vec..(ktovie koľko ich predtým naozaj mala)

3nttt

ja neviem...mne totok pride take ze robim vedu z nicoho.dobre klamala,ale keby neklamala tak by si si s nou nezacal?mojmu priatelovi to bolo UPLNE jedno.ako keby na tom aj zalezalo.to ze je moj prvy sa dozvedel az pooootom.su dolezitejsie veci ako robit vedus toho ci je baba panna alebo nie...

3nttt

tak po prve ani ja som nekrvacala prvy krat a po druhe nechapem preco ti to tak strasne vadi.si myslis ze vsetky pary su si navzajom TI prvi???

majik33

chalani čo sa týka toho krvácania - mrknite si nejaké tie lekárske príručky na nete a dozviete sa že nie každá čo je panna musí aj krvácať!!! ja viem o tom tiež svoje :)

majik33

komarik, prosim ťa uvedom sa troška - v dnešnej dobe je už úplne normálne že pred tým už mala nejakých partnerov....a to že ti klamala - nebolo to tak trošku aj tvojim pričinením??? možno si myslela (asi najskôr podla tvojich rečí predpokladám)že keby ti povedala že už niekoho mala tak by si ju nechcel vôbec....Mal by si sa s tým zmieriť a hlavne to nepokašlať, lebo ak ju lúbiš tak si myslím že nemáš čo riešiť.

victory

to matus:
to je zaručene, že panna musi pri prvom pohl.styku krvacat...ani ja som nekrvácala..
to komarik:
nu, taak smutne,že ti to tak tajila, aale hm, to ako že keby si vedel,že nie je panna,tak by si ju ani nechcel??