Diplomová práca - pomoc s metodikou

pjosa

ika2305 tak ja ti veeelmi pekne dakujem, neuveris, ale zvladla som tooo. Vdaka tebe som to cislovanie zvladla, velka vdaka.

ika2305

Takže ak chceš, aby ti prvé strany nečíslovalo, tak ich musí brať ako jeden oddiel to znamená, že na prvej strane za posledným znakom dáš vložiť PRERUŠENIE a vyber ZLOM STRANY. Na štvrej a piatej strane daj na konci posledného znaku prerušiť sekciu a pokračovať na ďalšej strane. 5 strana však nesmie mať v päte označenie rovnaké ako predchádzajúce. Čiže z toho vyplýva, že prvé 4 strany budú mať označnie rovnaké: Hlavička a päťa sekcia jedna.Piata strana, ktorú chceš mať už očíslovanú bude mať označenie: hlavička a päťa sekcia 2 . Ďalšie strany už budú mať zas všetky označenie hlavička a päta číslo 3. Ono sa to takto ťažko vysvetľuje, ak by si to nezvládala, tak mi tu nechaj na seba emailový kontakt.

pjosa

uplny koniec stran DP? Ja som zacala najprv pracu na prvej strane Obsah a to ma byt 5 strana. No musime to odovzdat v pdfku a cele komplet so vsetkymi prvymi stranami. Mam kazdu stranu ukoncit? Ci ako?

ika2305

Musíš na koniec strán vložiť koniec oddielu. Pokiaľ tam nebudeš mať vložené znaky označujúce koniec oddielov, word ti bude brať celý dokument ako jeden oddiel.