Žlte ruky

Príspevok v téme: Žlte ruky
nestastna 30

Chcem sa spytat, v poslednom case som si vsimla, ze mam zlte ruky... Zlakla som sa, neviem, co to znamena. Proti zltacke A a B som bola ockovana pred 2 rokmi. Nijake ine priznaky zltacky nemam. Neviete co to moze byt? Mozno nedostatok nejakeho vitaminu? Moze clovek dostat zltacku, aj ked je proti nej zaockovany?

biochemik

Hepatitida a ani zvyseny bilirubin to urcite nebudu.To by si musela mat v prvom rade zlte ocne sklery.Ja mam bilirubin cca 30,moje maximum je 52 a nikdy som nemal zlte ruky.Takze skor ta mrkva,mozno.

nestastna 30

Neviem co mam robit... Nikto sa s tym este nestretol? Citala som, ze to moze byt aj zvyseny bilirubin v krvi, mozno zo stresu, ktoreho ja mam teda strasne vela... Neviem..

barbora777

ja mam tiež žlte ruky...v mojom pripade je to urcite od mrkvy, lebo kazdy den pijem mrkvovu stavu...ale zeby sa ta mrkva prejavila hned po dvoch dnoch co si ju jedla...nemyslim

nestastna 30

Mrkvu som jedla dost posledne dva dni, ale nemyslim si, ze by to mohlo byt z toho, nie? Zjedla som ich asi 10 ks, mozno trosku viac. Moze to byt z toho? Viem ze obsahuje betakaroten, ale...