po akom čase zistí gynekológ že som tehotná?

Anjelik1313

Ahojte. Dosť sa bojím. Beriem antikoncepciu ale včera som som ju zabudla užiť. Predvčerom sme s priateľom trochu vyvádzali a myslím, že sa spermie do mňa dostali. Tabletka sa má v prípade zabudnutia užiť do 12 hodín, urobila som tak, ale presne na tú 12 hodinu a neviem sa zbaviť pocitu, že to bolo neskoro. o 4-5 dní mám dostať menštruáciu, tak som zvedavá, ale ak sa nedotsaví, najradšej by som šla hneď ku gynekológovi, to je asi spoľahlivejšie riešenie ako test, ale neviem, či to bude vedieť za takú krátku dobu určiť. Čo si o tom myslíte? :-/

baby

nebude problem, k novemu gyn mozes ist pokial si u toho predosleho bola pred viac ako pol rokom a kartu od stareho nepotrebujes, tu si zoberies az ked ti da papier novy gyn

milka33

tak jedina moznost je ist k lekarovi..A este by som bola rada, ak by mi niekto vedel poradit v nasledovnej veci. Momentalne byvam v inom meste, ako mam gynekologa a z toho hladiska by som ho rada zmenila s tym, ze by som si nasla nejakeho tu, ale problem je v tom, ze neviem, ci mozem ist k inemu lekarovi aj ked mam kartu u toho predosleho. Ci v tom je nejaky problem alebo nie. Dakujem za pomoc.

tinka228

milka určite si tehotná. nezávisí to od intenzity čiarky. Slabšia bola preto lebo máš ešte nižšiu hladinu HCG (tehotenský hormón). Ak si spravíš test o týždeň budú ti obe čiarky len tak svietiť :-)). držím palce.

milka33

no hej, ta ciarka bola vidiet urcite, nebola zase taka bleda, len o nieco bledsia ako ta druha...Tak uz len ist k lekarovi mi ostava :-)

milka33

Ahojte, nemate nahodou niektora skusenost s tym, ze sa Vam na teste sice objavili 2 ciarky, ale jedna bola bledsia ako ta druha? Menzes mi meska tyzden, mala som v podbrusku take tlaky ako keby to mam kazdu chvilu dostat, ale stale nic, tak som si spravila ten test..Len teraz neviem na com som..

tinka228

otázka to mi je naozaj ľúto. ale hlavu hore na budúce to určite vyjde. želám ti príjemné vianoce a aby si si v novom roku našla čo najskôr dve čiarky.

otazka

ahoj tinka, tak nestihla som si spravit ten test, vcera som dotala, ma zacalo boliet silnov podbrusku a uz to bolo :(