Lipbalms... zavislost!

lucia0710

ja som veľmi závislá na pomádach :) neznášam ten pocit keď mám suché pery alebo keď ma štípu...už frajer mi ich začal skrývať lenže ja ich mám toľko, že ani nevie,ktorú mi kedy zobral :) začal ma už volať pomádožrút :)

evitta

To je zavislost na chemickej latke, neviem presne jej nazov, ktoru lesky a balzamy obsahuju. Ked si na nu pokozka pier zvykne, trpi nadmiernou suchostou. Ja som velmi zavisla tiez, musim mat nevyhnutne v kabelke jeden lesk a jeden balzam, inac som nervozna a hladam najblizsiu drogerku. Ktore balzamy su podla vas najlepsie? Ja nemam rada tie co farbia na hnedo, cerveno. Jemne odlesky ruzovej a marhulovej mozu byt. Niekedy to tam nie je napisane, tak mam aj taketo doma, smeruju rovno do kosa.

lll

inak aj ja trpim touto zavislostou....mam od prirody krasne mimoriadne plne pery(jedina vec mojho tela na ktoru som naozaj pysna!!!!) a rada ich zvyraznujem,milujem to "sebaobdivovanie" mojej pusinky ked si nanesiem lesk alebo balzam ,vydrzim sa na seba pozerat aj hodiny v zrkadle....
ale niekde som citala ze s balzamom to netreba prehanat!!!!ze pery si zvyknu na castu hydrataciu a potom si ju nebudu vediat vytvorit same,co je na tom pravdy???

mirka2222

aj ja mám totálnu závislosť na pomádach. raz som si zabudla vziať do školy so sebou pomádu a skoro som z toho zošalela, fakt som od toho závislá. ale vždy lepšie ako keby som mala byť závislá od niečoho iného no nie?

jerssie

presne... ja si dnes kupim novy a uz aj viem,ze zajtra si zasa kupim dajaky... :D som to chytila od kamaratky najlepsej.. takze my dve len pomadujeme:D ... ake mas najradsej?

ewinka

ja som chorá na leskoch na pery... taktiež... aj pomadach... mam ich tolko... ze... hm.. :( ale teraz sa snazim trosku obemdzovat..
aa ty nevies prestat? ci ako si na tom?