Rakovina u psíka

Príspevok v téme: Rakovina u psíka
reeeenuska

ahojte,som strašne nešťastná,náš 9-ročný psík enelko dostal rakovinu,a veterinár povedal,aby sme sa rozhodli,či ho dáme utratiť,alebo budeme pokračovať v liečbe,ktorá nemá takmer žiadnu šancu:(
velmi sa trápi chudáčik je hroozne vychudnutý málo žere,často skučí,nevládze chodiť,má opuchnuté začervenané očká,nedokážem sa dívať na to jeho utrpenie ale nedokážem ho ani dať zabiť:(((som zúfalá:(((

ewitkaaa

reni som rada, ze si spokojna a vidim ze mas tu malicku rada, len tak dalej, tesim sa s tebou a uzivaj si jej steniatkovske casy:-) Ale je dobre, ze si jnu mozes vychovat ako ty chces. Ja som si moju vychovala super, aj ked neposluchala obcas ale ja so snou mohla robit co som chcela,vsetko mi dovolila, nasim sa nedala poriadne ani popestovat, nikto ju nevedel pestovat ako ja:-) Jaj chyba mi opica moja mala. Ale co narobim, je mu luto ze tu nie je so mnou uz by bola nasackovana pri mne:-( TAky je zivot tak si ju uzivaj.

reeeenuska

ewitka,ja cítim,že ona mi rozumie,že mi dôveruje,a ja jej tiež,hoci sme spolu iba 2dni,máme sa tak radi,že sme stále spolu,aj rodičia sú radi,báli sa že si nedokážem vytvoriť po tej smutnej udalosti s enelkom taký krásny vzťah s iným psíkom,ale ja tak zbožňujem havinkov,že ma úplne obmekčia a moja nikuska mi hned padla do oka,ked som otvoríla tú škatulu a zazrela som ten jej zvedavý pohlad,nikdy na to nezabudnem:))ešte si spomínam,ked priniesli enelka,ako malé šteniatko,vtedy som mala iba 4roky,ale pametám si to stále..

ewitkaaa

reni, neboj ona o tom vie, ako ti pomaha, hawkaci vycitia lusdke emocie. Ta moja vzdy vedela ked som bola smutna, uplne s amoja nalada odrazala na nej. Mama ani nechapala, ze ako mozme mat spolu taky vztah. TAky svojsky. Ale neboj, je dobre ze mas noveho havka, urcite ti to velmi velmi pomoze a ja sa tesim s tebou.

reeeenuska

cawkoo,tak icq nemám,neviem ako sa to robí..
dneska som bola s niki na prechádzke,tak sa jašila,v snehu sa vyválala,a potom som ju kúpala,teraz je pekne čistučká,chvílu sa s ňou hral bráško a ja som šla enelkovi na hrobček zapáliť sviečku a zas som sa rozplakala:(smutno mi je stále velmi,ked si na neho pomyslím,a najmä ked vtedy nemám pri sebe nikusku,ked som uplakaná vošla do domu,rozbehla sa ku mne a radostne na mňa vyskakovala,vzala som ju do náručia a ona mi olízala slzy z líc,a bolo mi lepšie,aj teraz ju hladkám aj za teba ewitka:))ona ma naplňa,ked som s ňou,necítim sa tak prázdna,tak velmi ju potrebujem,pomáha mi strašne a ani o tom nevie:))

ewitkaaa

jaj reni, vidim ze uz ti je lepsie, je super ze mas druheho psika, aj ja by som velmi chcela,ale nemozem si ho dovolit,lebo popri skole este pracujem v inom meste a bolo by to nefer nechasvat hava sameho doma, to nie. Tak si este na neho chvilu pockam. Mozno raz. Jaj pohladkaj malicku aj za mna, musi byt strasne peknucka a zlatucka

psickarka-vanesa

nemas ICQ?

noo co sa tyka toho cikania to bude este veeeelmi vela mlacok =Dkym sa nauci ze sa to ma robit vonku =)ale nebojkaj vsetko zvladnes..=)treba s nou chodit von ked sa zobudi, ked sa napapa, ked sa pohrate spolu..no jednoducho povedane stale...ja som moju najskor ucila na uteracik chodit lebo noviny mi trhala a presakovalo to na parkety...dala som stary taky gumeny obrus a na to uterak a tam som ju ucila..pretoze by som musela asi kazdu chvilku vstavat cez noc aby som s nou isla von...a postupne som s nou viac a viac chodila von a vzdy som jej hovorila curaj...a pekne sa naucila chodit von...vzdy uz stoji pri dverach a pobehuje =)
a granulky ano moze...takym malym steniatkam sa davaju rozmocene vo vode ale ked jej nerobi problem pochrumat tak jej daj hned take suche...aspon si rychlo zvykne...aj napriklad zverolekar nam povedal ze jej to nemame napacat ze nech sa stym popasuje =D

reeeenuska

no awoj ewitka,to vážne sa tak volala??jee to je náhoda:)) taká je milunká,stále za mnou chodí a pýta sa na ruky,vyskakuje a olizuje,davam jej teké malinkaté granulky do 3mesiacov a velmi jej chutí,vždy spapká pekne plnú mysku,nie ako enelko,čo skoro všetko nechal,ale aj on bol papáč,ked bol zdravý,stále mi chýba,aj ked ma teraz Niki tak zamestnáva.že nemám čas byť smutná,ked vidím tú jej veselú tvaričku,nedá sa na ňu neusmievať:)))

ewitkaaa

jeeej ahoj reni, to je teda super prispevok od teba. Nikuska sa volala aj ta moja. ALe prajem ti to zo srdiecka, kludne moze papat granulky,ale pre steniatka su take malicke granulky, ke dpojdes do obchodu, tam na baleni mas tusim napisane aj do kolko mesiacov su granulky,ale nedavaj jej pre dospelych psikov zradlo,lebo tie pre steniatka obsahuju ine latky a ine vitaminy:-) tesim sa s tebou, ja som sice prika nedostala,ale vcera som bola u moojho ex a bol ku mne az velmi pritulny, prisla som od neho az dnes, no apson chvilku mi bolo dobre. Dufam ze sem budes este pisat ako sa ma malicka a podobne. Strasne s atesim s tebou

reeeenuska

jeej,vdaka vaneska, vieš ja neviem ako ju mám naučiť cikať von,už 2krát sme museli po nej čistiť mláčku:D,ale to nevadí,nehnevám sa na ňu,ved na ňu sa ani nedá hnevať,má iba 2mesiačiky,ešte je velmi malinká,ockovi som taká vdačná,aj úplne zničené vianoce dokázal zveseliť, a ešte že môže už papať aj granule??:))

psickarka-vanesa

tvoji rodicia su uzasni ludia...vedeli ze ta to bude boliet a tak ti chceli spravit radsot...=)urcite ti to nenahradi tvojeho byvaleho havinka ale tomuje v nebicku lepsie..a mas ho naveky v srdiecku odtial ti ho nikto nezoberie...ja mam tiez uz noveho havink akurat ma 7 mesiacikov a vsetci ju milujeme..vcera aj sedela s nami pri stole na vlastnej stolicke..a vsetci boli stastni...prajem ti krasne vianoce a vela radosti s novym drobcekom..a keby si potrebovala pomoct s vychovou alebo by si mala nejake otazky tak kludne napis..