Je to sugescia??

Príspevok v téme: Je to sugescia??
twiggy102

aach jaj prečo je to tak??....celý čas jem normálne, pritom sa cítim chudá aj pri pohľade do zrkadla alebo na seba.....a ako náhle sa prejem napríklad ako dnes " štedrý deň" cítim sa akokeby som mala o 15kg viac obrovské brucho nohy na celé zrkadlo:((.....vidím to tak len ja ?? alebo je to skutočne tak?? može človek z jedného prežratia toľko pribrať???

allla

pure_poison
a ty mas aku vysku a vahu v sucastnosti?:)
a ty mas bulimiu alebo anorexiu alebo si zdrava?dufam,ze to posledne:)

pUrE_pOiSoN

vies,napr ja vazim menej vecer,ako na obed a pritom po obede a veceri by som mala vazit viac ...telo ma rozne procesy,ktore ovplyvnuju vahu...A pritom vaha je blbost,ja vazim skoro 60 kil a nikto mi neveri,aj ked ja nariekam kazdy vecer ze fu som to prehnala..a za to vdacim bulimii..

pUrE_pOiSoN

allla to ti neviem povedat preco,asi sa to z nich vyparuje :D..ale proste debilina,300g sa malokedy prejavi na vahe,aj vaha je nepresna...ale urcite sa len tak 300g dacoho len tak nevypari ;)

allla

pure_poison
ahoj ja len nechapem to ze ti ludia co su chudy od narodenia ze ked oni daju do seba nieco nepriberu,a napr zjedia 300gramovu tortu ktora ma svoju vahu,a na vahe im rucka nepojde ani pol kila viac?nechaem to

pUrE_pOiSoN

twiggy nepriberes z jednej prezierky..mozno na vahe sa to odzrkadli kedze aj jedlo a voda ma svoju vahu.MYslim ze je to normalny pocit,taky ten ze sa citis jak sudok.

Vies,ppp nam vymyva mozgy tak sa nedes ze niekedy sa uvidis tak ze zaberes cele zrkadlo