Prečo lekári nevedia zistiť čo mi je?

Príspevok v téme: Prečo lekári nevedia zistiť čo mi je?
michaela16

ahojte,zacalo to priblizne pred 4mesiacmi, proste bola som aktivna volejbalistka a pocas jedneho zapasu z nicoho nic mi zacala trpnut lava ruka a noha proste neskutocna bolest-casom sa to zhorsovalo, dnes mi uz ani najsilnejsie lieky proti bolesti nepomozu sa zbavit bolesti uplne,noha mi kedykolvek strpne otrasne boli nemozem ani poriadne chodit, do ruky posledny tyzden nic nemozem chytit lebo mi z nej vsetko pada- v prstoch uz nemam skoro ziadny cit:(- navyse som lavacka! (to som zvedava ako budem dalej pokracovat v skole), a co je na tom asi najhorsie-cca 3tyzdne pred vianocami mi moj obvodak spravil odber mocu+krvi,no vysledky bol ipodal neho otrasne- a vlastne nasledne urologicke vysetrenie ukazalo ze lava oblicka mi funguje uz len tak ako by z poslednych sil:(,
a nikto z lekarov nechape preco je vsetko tak pricinu nikto nevie najst nikto mi nevie pomoct:( a to mam 16rokov!
nestretli sste sa s takymto pripadom?neviete aspon nejaky tip aku chorobu alebo nieco treba este preskumaT?za odpovede dakujem :)Miska

anuci123

Ahojte, aj ja mám také problémy s doktormi. Pred 2 roky som mala vredy medzi dvanástorníkom a žalúdkom schudla som 35 kíl a do nemocnice ma zobrali o päť minút dvanásť ked som už mala skolabovať. Bola som tam asi 2 týždne a pomohli mi, lenže ako som prišla domov mala som asi ešte 2 krát vredy a nikto nevie z čoho. Keď som sa pýtala z čoho to mám povedali mi len že zo stresu a že to je prechodné ale aspoň keby mi povedali z akej stravy ale to sa u našich doktorov nedočkáš. Potom mi pomohol dosť môj brat pretože začal pracovať v jednej firme na rozvoz liekov a presne sa zaoberal týmito problémami. Už keď som mala ako taký pokoj že ma už ani brucho nebolievalo a mohla som aspoň trošku začať jesť teraz vo februári ma chytili asi problémy zo žlčníkom, aspoň ja si to myslím. Do mesiaca som bola 2 krát hospitalizovaná v nemocnici ale aj tak nevedia čo mi je bola som dva krát na gastre nič príjemné lenže tam mi povedal že to niesu vredy. Tak na vlastnú žiadosť som išla na magnetickú rezonanciu ale tam mi tiež nič nezistili. Ako je to možné keď som bola do mesiaca dva krát v nemocnici a nevedia čo mi je. Už som unavená zo všetkých tých doktorov a nemocníc ktorými som si prešla za posledné 2 roky. Aspoň keby ste mi vedeli poradiť ničo. Často ma bolieva brucho a zvraciam ale nie potravu ale takú žltú horkú hmotu, všetci mi vravia že to je žlčník ale doktori sú optimisti a povedali že mi nič nieje. Ale namiesto toho mi dali diétu a pritom mám len 52kg. Povedali že počkajú čo sa bude robiť a ak potom mi spravia ešte endoskopiu. Ja už neviem do kedy chcú akože čakať veď mám len 19 rokov. Ak niečo viete poteším sa ak mi o tom napíšete vopred ďakujem.

mogena

Rodicia nech ti najdu dobreho liecitela,ten ti da bylinky, caje, ktore budes pit. Treba vycistit oblicky, je to filter tak ako pecen, to je prve. Kde nepomozu lekari pomozu liecitelia. Odovzdaj sa do ruk alternativnej medicine,sama som lekarka,ale tam kde ti nepomoze lekar, pomoze priroda sama.

[zruseny12]

michaela...trpnutie moze sposobovat aj malo vit.a mineral.v tele,skus ist na neurologiu a pytaj sa na TETANICKY TEST,NA DENZITOMETRIU...A PODLA VYSLEDKOV VYLUCUJ URCITE VYSETRENIA...
skus si pozriet aj tuto stranku www.calivita.sk
mikroskopicke vysetrenie krvi...to je tiez dobre absolvovat,len je to na vlastne naklady...

mitti

áno, doktori sú jedna nevdačná banda, česť výnimkám...Aj aj už 3/4 roka trpím neskutočními bolesťami, tiež nikto nevie prečo.Prešla som už x vyšetreniami, CT, MRT, množstvo liekov,infúzie, nič nepomohlo... Ale tebe by som poradila ísť na neurológiu, možno to má niečo spoločné aj s chrbticou.

miti

áno, doktori sú jedna nevdačná banda, česť výnimkám...Aj aj už 3/4 roka trpím neskutočními bolesťami, tiež nikto nevie prečo.Prešla som už x vyšetreniami, CT, MRT, množstvo liekov,infúzie, nič nepomohlo... Ale tebe by som poradila ísť na neurológiu, možno to má niečo spoločné aj s chrbticou.

ewitkaaa

to jej asi teraz nepomoze taka odpoved. My tu nezistime co ti je treba ist za lekarmi asi niékde inde. Neviem z kadial si,ale priserne to byva aj vo väcsich mestach, lavne netreba sa vzdavat,ak ti nepomoze jeden lekar, treba ist k dalsiemu. Neviem ako s ao teba starali,ake vysetrenia ti robili a navyse nie som lekarka,ale ja ak nie som spokojna s lekarom idem k inemu. Alebo najlepsie ak by mali tvoji rodicia znameho v zdravotnictve-cez znamych sa da vybavit trosku lepsia starostlivost. Je to otras u nas na SVK?ale je to tak ze polovica ludi ma kupeny diplom. A potom to takto vyzera.