vybracny pas na odstranovanie brusnych tukov

mimax

Ahoj mala som ho strašne hučal nakoniec som ho dva krát reklamovala a vrátili mi peniaze nič som neschudla a používala som ho 3 krát denne

majka_

ja som ten pas v zivote neopouzila, i ked by mi schudnut trebalo. ale sa zamyslite... myslite, ze lekari by odporucali cvicenie na chudnutie a zdravu vyvazenu stravu, ak by stacilo kupit jeden pas za 2000 sk aby ste schudli? je to hovadina a vyrobcovia chcu iba vysukat peniaze z ludi.

vviibbrraa

ja som si ho kupila a vobec ho nepouzivam, mam ten vibratone od tv products za nejakych 1790,- ci kolko to stalo a nakoniec som to mala zapnute 2x a uz mi to lezi doma.. ak chcete, za 1400 aj s postovnym vam to predam, ak chcete vyskusat, usetrite..ak nechcete,tak mi nepiste, ja len keby bol zaujem, bolo by potesenie na oboch stranach - na tvojej, ze usetris a na mojej tiez :) ale asi ide o to pouzivat to pravidelne.. ja som cakala po 2 razoch asi zazrak a ked sa nedial, nemam k tomu moc blizko.. moj mail je uvedeny, ked ukazete myskou na meno..

hehehehe

nie...nepomoze vam to...mam to doma...strasne to huci...a ani to necitit pri ouzivani...skor sa trasie ten pas nie vase brucho...takze je to hlupost vazne...

miro.83

Vsak skocte von v spodnom pradle uvidite ako sa budete natriasat ani vybracny pas nebudete potrebovat a vsetky tuky lahko vytrasiete.

medusa

Tiez ma to zaujima, uvazujem nad tym pasom. Chodila som na sledner stroje a tam bol tiez takyto "natriasac" a vcelku som z toho schudla tak hadam by to mohlo zabrat.