rakovina, pluzgiere, tromboza

Príspevok v téme: rakovina, pluzgiere, tromboza
trinity 1

Teta ma rakovinu krcka maternice pokrocile stadium. Na kozi v okoli genitalii ma plno fialovych vyrastkov,nieco ako pluzgiere, berie chemoterapiu (nedala sa odhovorit) uz druhu etapu, ale tentokrat vobec nezmizli. Minuly rok jej po chemo zmizli. Mate skusenosti s tymito pluzgiermi, velmi sa zvacsuju a zacinaju tiect. Okrem toho je tu druhy problem:
Ma nepriechodnu pravu nohu uz vyse 2 roky.Je aspon 6x tak velka ako prava, uplne tvrda a neohybna. Lekari tvrdia, ze vplyvom lymfatickych uzlin a nadoru, ktory je prirasteny ku kosti,ale nedali jej ziadne lieky. Tvrdili, ze po radioterapii a chemo odpuchne, ale nestalo sa. Tento tyzden sa objavili na nohe vodove pluzgiere, ktore tecu. Lekari jej nohu vobec neriesia,tvrdia, ze je tak nepriechodna, ze sa neda vysetrit. Ale aj laik pozna, ze ma nabeh na trombozu. Ma velmi hustu krv, od RNG berie betaglukany,woebenzym a drzi postup aky uvadza Damian v Desatore. Okrem toho ju prepadla teraz horucka.Ak mate skusenosti s niecim podobnym, prosim pomozte.

RNG

Trombus je krvna zrazenina sposobena prilis lepkavymi krvnymi platnickami. Samozrejme je to ciastocne sposobene potravou, ale je tam mozne aj hromadu inych dovodov.
Na stastie lepkavost platniciek, ktora je sposobena roznymi bielkovinnymi latkami na povrchu platniciek sa da velmi jednoducho znizit roznymi enzymami, napr bromelain,papain a najma nattokinaza a serrapeptaza, ktore su schopne rozpustit aj velke krvne zrazenyny a blokady v cievach.
Heparin pouzivany na tento ucel lekarmi je len velmi slaby a ucinkuje velmi kratko. Zivotnost nattokinazi je napr 6 az 8 hodin.
Plne nahradi ludsky enzym plazmin, ktoreho nedostatok vyvolava tieto problemy.

mira

V podobnej téme som to písala. Tromby sposobujú nasýtené mastné kyseliny spolu so soľu. Chorý by ich mal vylúčiť. Nejesť živočíšne a stužené tuky. Soliť len pár zrnkami. zaradiť zeleniny v roznych úpravách, doležité sú kvasené. Doležité je aj vynechať mlieko a mliečne výrobky, vajcia, maso okrem rybacieho. rybu len občas. Tuk len panenský a v malom množstve.
Medzi základné potraviny patria obilné zrná najčestejšie vo forme kaší. Doplkom ú strukviny, semienky, morské riasy občas obilný slad.

Ivka 1

Na zriedenie hustej krvi a zaroven aj k zamedzeniu tvorby dalsich novotvatorov je potrebne uzivat aloe v kombinacii s nenasytenymi mastnymi kyselinami Omega 3 a Omega 9.Zaroven sa spriechodnia aj cievy,ktore su zuzene.Na pluzgiere na genitalialiach odporucam aplikovat aloe sprej s pridavkom propolisu a po 10 - 15 minutach posobenia natierat propolisovym kremom.

aspoň niečo

Na zlepšenie situácie s cievami by sa mohlo skúsiť ráno nalačno jesť trochu horčičných semien.Prípadne si urobiť prečistenie ciev čajom z rasce. Na 3 dcl vody malá lyžička rasce, 8 minút variť. Čaj piť počas dňa po hltoch 5 dní po sebe.V tejto situácii nie je ľahké radiť...ale aspoň niečo..Možno by nebol zlý aj obklad.
www.magazinluna.sk