Zehlicka na vlasy

Príspevok v téme: Zehlicka na vlasy
majka_

prosim vas, ako sa pouziva zehlicka na vlasy? citala som tam navod, ale nepochopila som, ci mam pouzivat nejaky ochranny prostriedok na vlasy, aby mi ich zehlicka nevysusila velmi alebo co. mam sice rovne vlasy, ale v zehlicke mam aj nadstavec na vlny, ktore by som si chcela raz za cas spravit. treba nejaky ochranny prostriedok nanu?

majka_

ja si chcem raz za cas (mozno za mesiac) urobit jemne vlny vo vlasoch - mam tam totiz taky nadstavec. zehlit mi ich skutocne netreba lebo su uplne rovne a dost kvalitne a prave pre tu ich kvalitu si nechcem zehlit vlasy len tak bez nejakeho pripravku.

mia90

majka_ vravis ze mas rovne vlasy,jasne ze pripravok ti treba,ale ked mas rovne nebudes si ich zehlit casto a nebudes tak moc prechadzat po vlasoch ako keby si mala brckave.ja som si zehlila bez a teraz ich mam metly,no cakam kym vyrastu:Dale chcela by som nejaky balzam,alebo mieko na vlasy pri zehleni neviete odporucit dakto?nechcem spreje.

majka_

no mam zehlicku, ktora bola z okolo 1000 sk zlacnena na 450 sk. mozno ta druha suma sa vam zda lacna, ale teraz ju vysvihli na 1500 sk. takze si myslim ze je z tych lepsich. znacku som zabudla a sa nepozeram teraz, lebo je uz v skrinke odlozena (je vecer sa mi nechce ist po nu). ale som nevedela, ci tie pripravky treba ci nie. mam inak dlhe huste vlasy a dost kvalitne.

sonka

Súhlasim s pariskou, remington - ky sú naozaj naj žehličky. Prípravok by si mohla použ. Ja odporúčam Matrix spray sleed look alebo hasty spray. No najdôležitejšiu úl. zohráva aj tak žehlička, takže si myslím, že určite sa oplatí investovať do lepšiej, časom sa ti to aj tak vráti. To vravím z vlastnej skúsennosti, lebo už som mala aj Etu za 800 SK, no teraz mám remington zo 1 400 SK a rozdiel je poznať hneď.

pariska

majka_ podla toho aku mas zehlicku...ci stala 200sk...alebo ta vysla aj okolo 1500..zalezi samozreme na kvalite,keby ti mam odporucit najlepsia je remington...ja moc neuznavam zehlicky s nadstavcami...to by som si kupila skor kulmu este...ale skus pred pouzitim zehlicky zvolit aj nejaky spravny balzam:)

ventuska

no ja by som jednoznacne pouzivala nieco,ak teda neches mat vlasy ako metlu,zo zaciatku som ani ja nepouzivala,ale zacali sa mi vlasy stiepat po celej dlzke,tak som zacala pouzivat mlieko a vsetko je fajn,aj vlasy mam lesklejsie

jasminell

no ja si ymslim, ze to zalezi na tebe ci budes pouzivat ochranne pripravky na vlasy alebo nie. podla toho ake mas vlasy, a ako casto ju chces pouzivat. ja som dostala teraz taku tu multifunkcnu kulmu od Philipsu, a tiez tam mam zehlicku, krepovacku a nadstavce na kulmy. zatial som ju pouzivala kazdy den, a nic nemam s vlasmi. ale je rpadva ze to nie ej dlha doba :) a chcela by soms a spytat, ze ci neviete nejake fajn ucesy s tou krepovackou. lebo ked mam len tak rozpustene vyzeram ako baranok :D a mna celkom ta krepovacka zaujala, len neviem potom co s vlasmi :)