pomozte mi prosim vas..

trghtr

chod ty ku kynekologovi a chla urologovi ked mu nieco je ..moze isto mykozu alebo nieco ine neviem..caanesten sa da kupit aj bez predpisu ale co ked to neni mykoza?ja by som isla lekarovi..nech ti najprv povie co ..a potom si kupuj aj sama maste a tak ked budes vedet o co sa jedna

lucyocqa

prosim ta resp prosim vas kto ste mi odpisal,neviete co moze byt partnerovi a dakujem za radu za tie lieky,neviete ci su volne predajne aj bez lekarskeho predpisu?

jorjgoijihbot

lucyocqa mate asi mykozu..kupte si v lekarni krem canesten a su na to aj rozne cipky,v lekarni sa treba popytat,je to viac menej bezne..

lucyocqa

Prosím Vás mala z vas uz niekto problem taky ze jeden den som boal v poriadku a dnes mam asi nejaky zapal alebo neviem o co ide, ci je to nejake ochorenie,ale cela ma stipe pali a vyteka z nej biela tekutina biela az zlta a moj partner(samozrejme aj sexualny) ma na ejho ude vyrazky neviem oc sa to s nami stalo...kto vie o co ide alebo chce poradit PRosim...dakujem

matula8

Vidite? Tak teraz zistujem, ze vlastne chut na sex mavam vtedy aj ja. Ked som nemala partnera, myslela som na to hlavne po kramoch, ale az vtedy ked ma preslo silno femministicke obodobie( to mavam par dni tesne po skonceni:-) a ked ovulujem, kukam po kazdom ;-)ale len posledne mesiace ako mam partera sme to robili vzdy aj tesne pred prichodom. Teraz som si to uvedomila ;-)Pridavam sa k vam. A ostatne priznaky PMS? No niekedy takmer ziadne, ani neviem ze to pride, mozno sem tam mensia bolest vajecnikov ale len chvilkova, ale obcas pupacik na cele. No obcas neuveritelne bolesti chrbta, ale co je nahrosie, chytia ma take depresie, ze som najvacsia chudinka na svete, ktora ma najtazsi osud a rozplacema aj ked niekto zabije muchu. Chudak priatel, ten ma len vyjavene spoznava- a to sa pozname ako kamarati roky ;-)

andy

Vyrážky máme asi každá, ja ich nemám veľa, trochu na brade - tá je spojená s pohlavnými orgánmi a takto sa prejavujú zmeny.

tanaa

tak den predtym alebo v ten kedy mam dostat mam chut na sex aj ja podla toho vzdy viem ze ta svina cervena pride..=)ale ja mam chut skoro stale z mesiaca su mozno 3 dni kedy nemam =)

andy

Bolesti zadku? Tak to som ešte nepočula. Ale každý može mať iné príznaky....ja napríklad strašnú chuť na sex