Poradte...taka otazocka...

miska31

MAm dve deti nezjedla som všetku mudrost sveta,ale vela času som stravila na poradni medzi tehotnymi,počas tych dvoch tehotenstiev som si dost odležala v nemocnici a vystriedalo sa tam vela žien a boli aj take ktore mali 2-3 krat menštruaciu a boli tehotne a vobec nevedeli že su lebo ju mali taku ako aj predtym.

mimkacka

moze otehotniet a mat menstruaciu,ano ,ale ta menstruacia by bola velmi slabulinka a ona napisala,ze to ma dost silne

miska31

počkat ked žena otehotnie tesne pred menštruciou tu prvu može ešte dostat,ale tak zase mali ste kondom a prerušovana tak to asi nie je možne.

mimkacka

a teraz som to dostala,normalne ako vzdy o trosku silnejsie ako kazdy mesiac..myslite ze som v tom?...ty mas iq hojdacej kravy?

inge

urcite nie si tehotna ked si to dostala,takze najprv ucebnica biologie potom sex! lebo ma az otocilo pri tej otazke ;]

charlotte17

kazdy sa tu moze postazovat,vypisat svoje problemy,aj to co ho zaujima,toto dievca zaujimalo toto,to nezalezi na veku alebo ano?,ved si chce byt ista,tak preco ju tu vsetci zhodite?..nahoda je pes..ona si chce byt asi ista....a aj mna by to zaujimalo toto...aj ja sa chcem nieco priucit ako napisal NIEKTO...tak radsej povedzte svoj nazor bez vulgarnosti

jane0000

vy dvaja sa tu uz nehadajte :) preco sa vacsina diskusnych for konci hadkami, ludia, ved poviem svoj nazor a basta, ked sa niekomu nepaci, je to jeho problem...