mozem byt tehotna,,,

Plysiak

Pozrite sa na to aj z druhej stranky... Ak v kvapke partnerovho semena je menej ako milion spermii, tak je nepravdepodobne dokonca takmer vylucene aby dievca otehotnelo... Ak pouzivate kondom a davate si pozor, tak je vsetko ok. ku HAK: ak sa dodrzuje pouzivanie, tak je takmer 100%. Ucinnost sa znizuje iba konzumaciou latok ktore su zakazane brat pri HAK antikoncepcii..

medicinka

ja som pocula o tom, ze sa da otehotniet (jedna moja teta tak otehotnela - neviem sice ake mala vnutromaternicove teliesko) ale vies, otehotniet mozes aj pri HAK - lenze to vsetko su len vyyyyynimky a doslova :) dnes nicomu nemozno verit na 100pro

neva

neviem o aké teliesko sa jedná. Ak je to obyčajné-Dana, čiže nehormonálne, tak je tam väčšie riziko ako pri hormonálnom teliesku-Mirena.

nezverejnene

Chcela by som sa opytat ,poradte mi prosim , mam teliesko , ked sa milujem s manzelom bez ochrany a mam teliesko , mozem otehotniet ????Lebo som na pochybach lekarka mi povedala ze nie , a ja som citala ze moze sa otehotniet aj ked mam teliesko ???Je to paneboze pravda ???Bo ked ano mna porazi :::))))

karolinka589

ja som v poslednych dnoch riesila ten isty problem, tiez 2 tyzdne meskali, konom sa pouzil, vybral ho so mna skor -ece pred ejakulaciou - tiez sme sa obavali, ale gyn. mi povedal ze nie som tehotna, mam len zvyseny jeden hormon a preto som to nedostala... ale skus ten test/gynekolog.pa

neva

Ak ste správne použili kondóm, tak by si tehotná nemala byť. Naozaj by bolo najvhodnejšie ešte dnes kupiť test a ráno ho spraviť.