Farebny sampon na vlasy

ela_elinka

Ahojte chcem sa opytat. Chcem si dat orechovo hnedý šampon na vlasy. Vlasy mam prírodný, nikdy nefarbeny špinavsí blond. 1.otazka - ako mi to chyti ? 2.otazka - kedmi budu odrastat vlasy, budu tmavsie alebo mi vlasy budu rast proste take, ake su ?

Patinka

Ahojte, chcem sa opýtať že či maju tie šampony aj nejaké výhody, mama mi nechce dovoliť si si šamponom zafarbiť vlasy

nika_77777

aojte :) ..chcela by som sa spýtať..mám svetlo hnede vlasy niekde aj blond :D ..ešte nikdy som nedávala šampón alebo farbu a tak by som sa chcela spýtať..že keď dám blond šampón chytí mi to dobre ? ://

Hany71

Ahojte! Ja som si nafarbila včera vlasy šapónom od Palette color shampoo gaštanový odtieň.. Teraz som zistila, že chcem mať svoje prírodné vlasy späť pretože takto si pripadám dosť nesvoja a stále mi niečo chýba.. zatiaľ ma nikto nevidel s takýmito vlasmi takže neviem reakcie :-) Nemáte nejaké rady čím by som to čo najrýchlejšie dala dole ? :-))) Nejaké babské rady! Prosím čo najskôr nech to ej dole !

alfa

čaúte .. Neporadili by ste mi nejaký dobrý farebný šampón ? (Značku) ;)) A koľko asi trvá farebný šampón, keď si umývam vlasy 2-3 krát do týždňa ??

vsevedka

Ci uz uz su to frebne samony, alebo permanentne farby, celkom urcite nicia vlasy, i ked vyrobca na nich ako reklamu uvedie, ze zlepsuju strukturu, raz napr. koli obsahu c vitaminu, inokedy vcelieho vosku, ci vcelej materskej kasicky, ci nejakm cennym orientalnym olejcekom, ktore obsahuje prilozeny regenerator. Farba sa musi predsa zabudovat do vnutra vlasu, takze celkom urcite vlasy trpia.

Rozdiel medzi farbou a far.samponom by mal byt v percentuálnom obsahu peroxidu (farby ho majú vyssi). Vyrobca casto uvedie ako je farba neskodna pretoze neobsahuje amoniak, ale o tom, kolko ma v sebe peroxidu pomlci. Peroxid a amoniak su totiz dve rozlicne latky.

Silvika.p

chcela by som sa spýtať na váš názor či farbiaci šampon menej ničí vlasy než farba. Mala som už ale tri krát farbené vlasy, len začali mi potom vypadávať, možno aj zo stresu, z novej školy a tak. Len moja svetlá farba sa mi nepáči a chcela by som opäť tmavšiu, len pokým sa mi znova tým vlasy pokazia tak nechcem riskovať.