Mama ma nuti jest!..

Príspevok v téme: Mama ma nuti jest!..
jjaannaa

ahojte, mam vysku 173cm,71kil,miery 111-75-106- je to humus odporne som otrasne tlsta,cvicim nic to nepomaha!
v lete som mesiac drzala dietu proste oddelena strava zdravsia overla ako predtym,lenze potom ma mama nutila opet jest tak som pribrala na 80kil,posledny mesiac papam len ovocie,zeleninku sem tam varene nemastene zemiaky a pijem len cistu vodu-schudla som za mesiac 9kil-ale moja mama stale huci ze chudnem prirychlo ale ked zacnem viac jest tak priberiem:/-ona ma nedokaze pocopit ze musim byt krasna chcem mat maximalne takych 55kil.Ako mam presvedcit mamu ze taketo schudnutie je zdrave?

hlahla

Mam 176/75 a myslim, ze vyzeram normalne a aj sa tak citim. Ked si predstavim, ze by som pri mojej vyske chcela(!!!) mat pod 60 kil ma desi. Ved by som vyzerala priserne. Baby neblbnite a prestante citat tie debilne casopisy.

Lulu2011

sice stara tema, ale nechapem take matky, ze vypasene dcery nutia este jest, co im zavidia, ze by dali dole a vyzerali lepsie? hroza

hu.

Mama sa o teba boji, to je pochopitelne. A neblazni, 9 kg za mesiac je velmi vela, chod na to pomalsie a taktiez 55kg pri tvojej vyske je velmi malo. Ja meriam o 3cm menej, vazim necelych 50kg a co by som dala aspon za tych 5kg navyse:)

littlesisi

Ahoj....viem čo to je ked ta mama nuti jesť :/ ja som sa tak pred pol rokom rozhodla schudnuť.Pri mojej výške 168 cm som vážila 73 kg a to je dosť.Nenávidela som sa za to a cítila som sa škaredá.Začala som chuddnuť tak že som prestala jesť mastne jedla a nejedla som večeru (tak som schudla na 68).Neskor som sa dostala do toho ošialu až som prestala uplne jesť....viem že to nebolo spravne.Klamala som rodičom ked sa ma pytali či som už jedla...stale som povedala že ano a oni boli spokojný.No ked som chcela začať pomaly jesť bolo to ťažké...ked som zjedla čo i len trochu chleba alebo cestovín bolo mi na zvracanie.Po čase to prešlo a začala som pomaly normalne jesť.Za 2 a pol mesiaca som schudla 16 kil.Ano teraz vážim 58 kg.A takto fungujem už asi rok a žiaden jojo efekt.Možno mam šťastie :) A 55 kil k tvojej výške je trochu malo....no viem ake je to citiť sa zle vo vlastnom tele. Držím palce ;)

jaja

Ja mam 163 cm a 48-49 kg a pripadam si tak akurat iked niektori hovoria ze som chuda ale nemam pp taze pohoda napchavam sa furt podla mna pri tvojej vyske by si mala mat tak priblizne 57 kg... taka akurat vaha...ale tu este ide oto ze ci mas nejaku svalovu hmotu a tak...ale ta 71kil je dost us podla mna

neva

emi3, nie je to veľa, je to akurát. Hlavne aby si sa dobre cítila. Priberať Ti netreba a asi nechceš, ale žiadne chudnutie Ti tiež neodporúčam. Snaž sa udržať svoju váhu čo najdlhšie. Moja dcéra má presne tvoju výšku aj váhu.