Zlavit poziadavky?

Príspevok v téme: Zlavit poziadavky?
tom

Az prilis casto sa mi stava, ze mam zaujem o nejaku babu, ale v 99% pripadoch ona o mna nie. V reali ma zvacsa slusne odmietnu, cez internet zas najcastejsie neodpisuju :)

Lenze ja nechapem preco, nie som sice 2x krasavec to priznavam, ale zase ani nejak uplne skaredy nie. Nerozumiem, a to zrovna zeny tvrdia, ze im o vzhlad nejde. A pritom "neriesim" tie najvacsie krasavice, ale mne sympaticke zeny (uznavam, su celkom pekne, ale zase nie miss world). Problem ale asi bude v tom, ze zrejme ziadnu z nich nepritahujem.

Lenze co mam robit, to sa mam zacat zaujimat o tie co ma nepritahuju? To by podla mna nebolo spravne a hlavne fer ani pre tie dotycne, keby beriem "taku co ostane"...Na druhu stranu uz mam tej samoty dost. Ved nepotrebujem nejaku superkocku po ktorej sa bude cela ulica obzerat, ale pritazlivost tam byt MUSI, zena musi byt pre mna aspon trochu pekna, bez toho to jednoducho nejde...Alebo sa mylim a mam prehnane poziadavkyt vzhladom na svoj priemerny vzhlad?

technécium

1 som takú poznal, začal som si z nej robiť srandu a som sa na tom smial a ona bola taká blbá, že to pochopila akože je neuveriteľne vtipná a stále kecala vačšie coco....- vtedy som sa skoro pošťal od smiechu

kvakinko

Technecium ma pravdu. S napudrovanou buchtou sa neda komunikovat. Taka sa da len pomilovat a rychlo poslat kade lahsie. Nesmie pri tom rozpravat. Slovenske zeny obycajne u mna koncia pri prvej vete. Je mi z nich velmi zle.

fraisee

nooo tak to mas pravdu na vyzore az tak nezalezi, pokial nevyzeras ako zvonar od matky bozej. dolezite je ako sa s tebou ludia citia, ci im nedavas trapne otazky a pod., ci vies komunikovat..

technécium

je to paradoxné ale boli sme spolu 4 roky a to sme nemali spolu sex v pravom zmysle slova, proste sme robili len chujoviny, a ostatné maximum týždeň tuším, potom hrozí zaľúbenie čo som si nemohol dovoliť lebo ja pracujem tak, že dnes zavolajú a zajtra odchádzam na pol roka preč, a nechcem byť zasa už úplná sviňa a pokaziť niekomu normálnemu život, no čo som chuj, a teraz si plánujem akési usadenie veď som nemal už rok sex a semeno tlačí niekde hore, a tie abnormality to je ako blues-úžasne jednoduché, ale geniálne precítené

ksl

No ako dlho (počet dní,mesiacov,rokov) si vydržal s babou vo vzťahu - chodenie,manželstvo,vieš tie veci medzi nebom a zemou...Keď tvrdíš, že hlavne aby nebola normálna...Veď to musí byť náročné,tak musíš sekať dobrotu a rešpektovať jej abnormality