znížená funkcia štítnej žlazy

Príspevok v téme: znížená funkcia štítnej žlazy
sisulienka45

ahojte. co vlastne zanmená znižená funkcia štítnej žlazy? je zrýchlená a znižená? ktorá spôsobuje čo ? mne tiež zisrili poruchu ale nepovedali mi nejak blizsie ci mam zrýchlenu či zníženu funkciu. dali mi nato liek. viem ze sú ludia ktorý rapídne priberaju alebo opacne chudnu. ktorá spôsobuje co ? dakujem mam vtom zmatok.

sisulienka45

ďakujem za odpovede. tak teraz beriem ten euthyrox dufam ze mi to pomoze. lebo takto sa neda žiť stále si dávať pozor čo papám. každému záleží ako vyzerá ja som bola kvoli sprost. dietam troska dostala som sa ztoho z 40 kg na pekných 52 kg. cítim sa dobre len nemozem nic kalorické zjest lebo za den viem pribrať aj 2 - 3 kg. co je strasne. a to vsetko kvoli diéte. bje. davajte si pozor dievcata neničte sa nikdy. ja som to uz 100 krat olutovala predtým som mohla jesť hocico. fnuk

baabika

Moja mamina má zrýchlenú a strašne schudla na nejakých 41 kíl a nevedela z čoho, teraz pri liekoch pribrala 9 kíl. Moja teta zasa zníženú a dosť pribrala, ale ako teraz už dlhšie berie ten liek, tak už aj schudla, to si asi organizmus musí zvyknúť.

n....

ahoj ja beriem už 4 roky euthyrox 100 a keď som ochorela na š.ž čiže som mala zniženu funkciu som priberala jedna radosť vtedy som bola v puberte.. teraz papam tieto lieky stále a ako som rastla tak som aj chudla mám teraz 17 a moja váha je 51 niekedy 54 nemôžem sa prejedať lebo to hned uvidím na sebe čiže musim si davať pozor lebo priberiem ale inak je to ok:)

sisulienka45

znížená to vraj znamená že priberám. je pravda že ja mam asi strasne spomalený organizmus uz aj od zeleniny priberám. to fakt. trpela som chorobnou chudosťou z ktorej som sa vyliecila ale teraz mam tak spomalený org. ze od vsetkeho priberám.moja vaha strasne behá z jedného dna na druhý som schopná mať aj o 2 kg viac. to asi je nenormálne. chcem konečne normalne papať všetko. takto si na všetko musím davať pozor. lebo zasa 100 kg nechcem mať. dostala som liek euthyrox kt. beriem asi týždeň, dúfam že nepriberiem moc každ. píše o tom lieku niečo iné. má niekto stým skusenosť?ďakujem

evelina

je znížená a zvýšená. Ja som mala zníženú a vzdy som bola skor chuda aj ked som na to brala lieky,nepribrala som. Ale uz sa nepamatam ake to boli. vtedy som mala 12rokov.