LUSH-kozmetika

fialocka

Ja mam lush kozmetiku rada, prvykrat mi ju doniesla kamaratka z anglicka a odkedy som zistila, ze ma predajnu v BA, kupujem si ju. Je to prirodna kozmetika, krasne vonia a niektore pripravky ti namiesaju priamo pred ocami :) Takze ak ju chces vyskusat, odporucam, jedine ak ti prekaza silnejsia vona

kikušš

no ja si nemyslím že je to nejaká silná až agresívna kozmetika. Ja mám s tým veľmi dobré skúsenosti. Ale to zase závisí od každého ako to znáša. Mne sa hlavne osvedčil krém proti akné a taktiež aj mydlo na tvár také ružové. Ja túto kozmetiku môžem len veľmi silno doporučiť.

smajlik:)

Ahoj slnecnica,ja mam skusenosti s LUSH-om.No takze takto,ja som si to objednala cez net ale da sa kupit aj v BA,dobre skusenosti mam s tzv.bombami do kupela,tie su super,objednala som aj nieco take ako gel na telo do sprchy vyzeralo to ako modra zelatina,avsak bolo to velmi silne na moju pokozku,mala som aj peeling na ,poslali mi mini vzorku,krasne vonal,bol dost agresivny,take velke zrniecka,ale na telo super.Suma sumarum,je to dobra vec,ale sem tam sa mi zda,ze je to dost silna kozmetika hlavne velmi aromatizovana.Ale tie bomby su uzastne.Tie odporucam:)