Velka hrca vo velkosti hrachu na pravom semenniku

peto25

Dobry vecer prajem potreboval bi som poradit pred malou chvilou som si nahmatal na pravom vajecniku malu gulicku a neviem co to je pohibuje sa ked ju skusam nahmatat pls mam strach ze ide o daco vazne ked tu citam tie komentare mam priatelku a tak sa to snazim zistit ci je nutne ist k lekarovi alebo nie

Diablo912

Sory na semenniku a oravopis mi nejde to nic chcel som len odpoved a radu som trochu vystresovany z toho ale dik za odpoved.myslel som ze mi poradite co to je.

tpch

diablo, ty si muzskeho pohlavia a mas vajecniky? To si potom zvlastna hracka prirody, daj si ich odstranit chirurgicky. A kym budes cakat na zakrok, venuj sa pravidlam slovenskeho pravopisu, potrebujes to.

Diablo912

Cavte mam hrcku nad pravym vajecnikom dufam ze to neni nador ale pisete ze zapal tak dufam ze je to iba to co vi na to??? Dakujem

Informer

Ja som si nahmatal celkom poriadny hrach skor velku fazulu na lavom varlati v spodnej casti a z nej celkom ztuhlu trubicku veducu az hore. Mal som uz dlhsiu dobu problemy s močením, a v poslednom tyzdni uz aj pálenie v trubici. Uplne som stratil tlak a len som si tak čúral na topánky, mohol som iba snívať o peknom oblúčiku. Myslel som si, ze to je vekom trochu zvacsena prostata alebo tak. No ked som si nahmatal hrču tak som sa vydesil poriadne a naklusal k doktorovi. Ten úplne v klude diagnostikoval zápal ľavého nadsemeníka. Takze teraz beriem antibiotika a trochu to poľavuje, ale veľmi pomaly. Vraj to potrva aj 3 tyzdne. Problem je, ze som to slabé močenie dlho ignoroval a zápal sa medzitým pekne rozšíril. Buduci tyzden budem mat vysledky na bakterie. Problémy s močením som mal tak pol roka, raz to bolo horšie raz lepšie. Nedoporučujem váhať, ale hned vyklusať za doktormi. Robili mi výtěr z utery, tedy z močovej rúry, dosť nepríjemne ale dá sa prežiť, trvá to pár sekúnd. Do močovej rúry mi strčil tak 3-4cm tyčku s vatičkou na odber vzorku. Doktor mi predpisal antibiotika Doxybene, ale moj druhy znamy mi tieto nedoporucil, vraj sa z toho usadzuju v kostiach tetracykliny alebo co. Doporucil vypytat si ine lepsie antibiotika. Dolezite je aby doktor pri sonografickom vysetreni hlavne vylucil rakovinu. Jeden kolega bohuzial po podobnom vysetreni mal rakovinu priamo vo varlati, a prisiel o neho uplne, potom chemoterapia atd. Takze chlapi nevahat a naklusat na vysetrenie. :) Vela zdravia prajem.

laket

caute ja mam to iste ties nad lavim semenikom taku gulicku malinku bal som sa co to je ked som to nahmatal... ale ked vravite ze to nieje nic tak som rad .. uz som sa bal ze to bude neaky nador alebo co ...

miro2111

mám to iste, ale nemusíš sa báť ak ide o hrčku nie priamo na vajíčku ale hore vyššie na nadsemeníku, na tych žlazách, tak je to pravdepodobne nejaký zápal.

llll

Mam to iste ale na lavom. Bol som s tym u lekara a on mi povedal ze sa nemusim nicoho obavat, a ked sa to bude zvacsovat tak sa to da odoperovat.

llll

mam to iste ale na lavom. bol som u lekara a povedal mi ze sa nemusim nicoho bat, a ak by sa to zvacsovalo mam prist a da sa to odoperovat.