Bolest oka

drobcek-kk

ahoj...už druhý deň ma bolí oko a mám z toho bolesti hlavy. Keď sa dotknem viečka bolí to a mám mierny opuch. čo to môže byť?

areta

Ahohte, mam uz 4 den problemy s okom. z nicoho nic ma zacalo boliet. Mam pocit ako keby som dostala po nom.
najskor ma to bolelo len ked som si prstom pritlacila na kraj oka a teraz ma to uz 2 dni boli aj ked ho otvraram a zatvaram oci. Od dnes ma aj trochu šteklí a svrbi. Čo to može byť? rano som mala aj pripuchnute viečko. diky za rady.

jureeeeek

Boli ma pod okom a v okolo oka ked zmurkam alebo ked si stisnem okoli oka...Na internete sm nasiel ze ide o jarec/jacmen
Kedze ma to boli len 2 dni tak chcem vediet ci si mam davat kvapky...

elenka1717

ahoj, casto sa mi stava za ma boli ako keby za okom je to taka bodava bolest alebo ako keby nieco tlacilo na oko, niekedy to boli dlhsie inokedy kratsie.... pomoc :)

Pixo

Zdravim. Asi pred tyzdnom som mal virozu(vysoke teploty 39,5 a bolesti hlavy). Liecil som sa antibiotikami. Choroba presla no odvtedy mam bolesti oka. Boli len na dotyk a ked akoby zaskulim alebo sa pozeram na dlad pri nose. Akoby ma tam nieco tahalo za svaly. A boli to v hornej casti oka a je to dost silna bolest. Dakujem

lucijaja

ahojte moj priatel ma vyse tyzdna bolesti oka nie su pravidelne trva to niekolko minut alebo hodin a potom to zase prejde ziadne ine priznaky nema moze ist o nachladnutie moze mi niekto poradit vopred dakujem

jaja-jaja

Suché oči. Zníži sa produkcia slznej tekutiny alebo sa zmení zloženie sľz a slzy nie sú schopné udržovať oči vlhké. Vyschnú spojivky, čo má za následok nepríjemný pichľavý, pálivý pocit. Často sú príznaky podobné jako u infekčného zápalu spojiviek. V takom prípade, meraním produkcie sľz u očného lekára sa zistí správna diagnóza. Suché oči sa vyskytujú najčastejšie u starších žien. Doporučuje sa aplikácia ALOE ACTIVÁTOR denne 5x. Lekár, ktorý píše toto vyvetlenie, tiež uvádza že má viac konkrétnyh skúsenosti, že po dlhodobom aplikovaní potiaže úplne ustúpia a nie sú potrebné umelé slzy. Pravdepodobne ACTIVÁTOR okrem toho, že nahrádza slzy, pôsobí i na slzné žľazy a takto sa začína reprodukcia sľz.

miska

lornasonita aj ja mavam podobne problemy.bolieva a pichava ma za okom casto mi skzavie a mam pocit ze mi nan nieco zozadu tlaci.mam uz velke obavy a casto mylsim aj na najhorsie.bola som u ocnej a povedala ze je videnie aj ocny tlak mam v norme ale myslim ze s vecami za okom ocna nic nema.tak nwm co mam teraz spravit.