aby tiene a make-up vydrzali - ako?

Príspevok v téme: aby tiene a make-up vydrzali - ako?
bambula21

chcela by som radu, ako naniest ocny tien tak a aky, aby drzal co najdlhsie. ked si ho nanesiem, po naozaj len par hodinach mi z hornej casti viecka akoby stecie a na viecku sa mi spravi nepekna akoby linka z neho... skusala som radu - dat si najprv korektor alebo puder a potom tien, nepomohlo. presla som od kremovych aj trblietavych k praskovym... nic nepomaha. takisto sa sprava aj celo, mam ho mastne, s pudrom je to este horsie... po par hodinach. mate nejake rady pre jedno ci druhe?

Mimi323

Súhlasím že to môže byť aj nekvalitnou kozmetikou, hlavne ten make up.
Ja si pod tiene dávam bielu konturku, nejaká baba na tomto fóre písala, že si dáva biely základ pod tieň. No a čo sa tieňov týka, ja používam obyčajné Ruby rose a som spokojná, veľmi rada mám aj práškové gosh tiene, ale pod tie si dávam očný krém, aby pekne chytili. Mám aj tiene Lancome, ale s tými nie som spokojná.

omnia

v prvom rade by si mala pouzivat kvalitnu kozmetiku. nevravim ze nepouzivas, lebo neviem aku pouzivas, ale ak by si nepouzivala tak na nu prejdi :D ja som tiez mala problem s tvarou, ze mi make up nevydrzal, a po pudri to bola cista hroza. a potom som vyskusala fixacny puder dermablend od VICHY. je bezfarebny, len zabranuje lesku a je fakt super. tie ocne tiene sa ti mozu rozmazat lebo nemas kvalitne? neviem. ja si vzdy davam make up na oci a potom prepudrujem a vydrzia. no a ked idem niekde vecer von, tak si stale tvar JEMNE prestriekam lakom na vlasy a vtedy mi make up vydrzi dlho aj ocne tiene vsetko. ale fakt len jemne, a z velkev vzdialenosti. len taky jeden strek. :)