Nepostaví sa mi

apofys

to sa da lahko vyriesit :P chod do sexshopu a kup si pumpu na penis a k tomu kruzok ktory zabrani tomu aby krv odtekala prec z penisu :) tak ti zarucene bude stat aj ked budes nervozny. A pocas toho ti stupne aj odvaha takze nabuduce to uz mozno ani nebudes potrebovat :)

janek

no aj si mylím, že je to nejaký psycho blok, inokedy sa mi normálne postaví ako na povel, ale v posteli nie....nemal by som navštíviť psychológa??? Alebo koho by som mal navštíviť vlastne???

romeova julia

Moze to byt psycho blok ale aj nieco ine. Ten moj mal rovnaky problem a bolo to cim dalej tym horsie. Nakoniec sme boli v sexsope a kupili sme nejake afrodiziaka. Volalo sa to Eregma ale existuje viacej pripravkov. Treba si vybrat tie spravne. Nieje to najlacnejsie, ale vysledok sa po takom tyzdni uzivania zacal prejavovat a teraz je uz vsetko OK. Ma este niekto skusenosti s podobnymi "liekmi"??

majk

je to psychicka zalezitost...ked sa nieco ocakava a je to take ze podme na vec...nie vzdy to tak aj funguje,ako by sme chceli...

tak asi vacsinou holka "navrhuje" sex a ty v tedy nemozes..thak skus ty ked ti bude stat a budes vzruseny...

:-)

jezis pal do pice uz technecium.. ked nevies niekomu normalne poradit tak sa radsej zdrz komentaru .. cisty magor

a teraz k teme..janek robievas sa aj sam? a v tedy ti stoji? pretoze to nemusi mat prave psychicky povod.... chalanovi by sa mal postavit vzdy , strach nestrach .. ak si vzruseny tak by sa mal postavit aspon trocha ....